RoPS kaatui saappaat jalassa Kreikassa

RoPSin taival jalkapallon eurokentillä katkesi torstai-iltana 2-4-tappioon kreikkalaiselle Asterakselle Eurooppa-liigan karsinnassa. Asteras jatkaa kilpailun kolmannelle karsintakierrokselle yhteismaalein 5-3.

Torstain kohtaamisessa RoPS oli täydessä sillassa avausjakson jälkeen, kun isäntäjoukkue johti ottelua 2-0 ja rovaniemeläiset olivat joutuneet vajaamiehisiksi. RoPSin maalivahti Saku-Pekka Sahlgren katseli punaista ensimmäisen puoliajan lisäajalla ja lähti suihkuun. Tilanteesta tullut rangaistuspotku vei isännät kahden maalin karkumatkalle.

RoPS kiri ottelun 2-2-lukemiin toisella puoliajalla reilussa vartissa Mika Mäkitalon ja Jarkko Lahdenmäen maaleilla, mutta 73. minuutilla syntyneeseen Pablo de Biasisin 3-2-maalin ei joukkue enää löytänyt vastausta. Tasos Bakasetas kaunisteli loppulukemat kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

2-2-tulos olisi riittänyt RoPSille jatkopaikkaan.

Mestarien liigan karsinnassa jatkava HJK on viimeinen suomalaisjoukkue eurokentillä.