Roope Salminen kuihdutti vartalonsa alastonkohtausta varten: "Se oli itseasiassa oma ideani"

6:19
Lunastajat-trilleriä kuvattu tiiviillä aikataululla Järvenpäässä

Elokuvaan lisättiin alastonkohtaus vain kaksi viikkoa ennen kuvauksia Salmisen omasta toiveesta.

Järvenpäässä kuvataan parhaillaan suomalaista Lunastajat-elokuvaa. Kyseessä on yhteen omakotitaloon sijoittuva tarantinomainen trilleri.

Yksi elokuvan pääroolin näyttelijä on juontajan roolistakin tuttu Roope Salminen. Hän kertoo MTV Uutisille, miten valmistautui elokuvassa nähtävään alastonkohtaukseen.

– Olen ottanut tähän tällaisen pienen nesteenpoiston. Olen ollut hallitussa nestehukkatilassa nyt muutaman päivän. Aivot eivät sen takia toimi ihan täydellisesti, mies kertoo.

Salminen jakoi Instagramissa kuvan paljaasta nestehukan näännyttämästä vartalostaan. Otoksessa hän työntää lastenvaunuja.

Seuraavana päivänä Salminen jakoi toisen kuvan, jonka yhteydessä hän halusi avata vaarallisen dieettinsä taustoja alastonkohtausta varten.

– Sitä kohtausta varten maksimoitiin minun lihaserottuvuuteni, joka tarkoitti, että olin useamman viikon epäterveellisellä dieetillä ja viimeset kolme päivää pahassa nestehukassa keskellä kesähelteitä. tulokset eivät ole pysyviä ja en suosittele tuota kenellekään, Salminen kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo ihastelleensa vartaloaan olleessaan täydessä tikissä. Pian hän kuitenkin tajusi, ettei rajulla kuurilla ja meikillä tehty vartalo ollut totta.

– Näytin paljon ”paremmalta” kuin miltä ”oikeasti” näytän. väkisinkin tuli mieleen, että jaahas, tämmöisiin vartaloihin minä olen itseäni vertaillut, eihän nämä ole totta, Salminen kirjoittaa.

"Se oli itseasiassa minun oma ideani"

Mies kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että idea alastonkohtaukseen ja tiukkaan kuuriin tuli häneltä itseltään.

– Se oli itseasiassa minun oma ideani. Kyseessä on kuitenkin minun ensimmäinen ison screenin alastonkohtaus elokuvassa, jota kuitenkin kansainvälisestikin levitetään. Kyllä se oli varmasti minun oma epävarmuuteni ja ego, mikä siellä puski esiin. Olen keksinyt siihen tällaisen oikeutuksen ympärille.

– Kukaan ei tätä minulta vaatinut. Ohjaajat toki pitivät sitä hyvänä ideana.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja