Roman Abramovich valmistelee jo seuraavan joukkueen ostoa

Chelsean peli kulkee Abramovitshin aiheuttamista ongelmista huolimatta.

Venäläinen miljardööri Roman Abramovich valmistelee jo uuden jalkapalloseuran ostoa Turkista, kun hän joutui Iso-Britanniassa kovien pakotteiden kohteeksi ja joutuu luopumaan omisteuksestaan Chelsean jalkapallojoukkueesta.

Abramovitsh on iskenyt silmänsä izmiriläiseen Göztepen joukkueeseen, joka pelaa Turkin pääsarjassa. Turkkilaisen Fanatikin mukaan Abramovitsh on käynyt jo neuvotteluja seuran ostosta.

Göztepe ei kuulu Turkin suurseurojen joukkoon. Seuran stadion on verrattain pieni ja sinne mahtuu vain reilu 20 000 katsojaa. Göztepe ei ole myöskään menestynyt Turkin liigassa vahvasti. Tällä hetkellä seura on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, vain pisteen edellä Joel Pohjanpalon edustamaa Rizesporia. Toisin sanoen Göztepe kamppailee tiukasti sarjassa pysymisestä.

Abramovitsh nousi Chelsean omistajaksi vuonna 2003. Pumppaamalla seuraan järjettömiä summia Chelsea on noussut yhdeksi Valioliigan suurseuroista. Chelsea on voittanut Abramovitshin alaisuudessa Valioliigan viisi kertaa ja Mestarien liigan kahdesti, viimeksi viime vuonna. 

Lue myös:

    Uusimmat