Rohkea musta pitsi pukee vaaleahipiäistä – ota mallia Nicole Kidmanilta!

Rusketuksen sijaan luonnollinen vaalea iho on nousemassa yhä vahvemmaksi trendiksi ja näyttelijä Nicole Kidman on tuoreesta asuvalinnastaan päätellen tästä harvinaisen tietoinen.

Wienissä järjestetyssä La Nuit Enchantee -gaalassa viihtynyt näyttelijä Nicole Kidman, 45, näytti asuvalinnallaan loistavaa esimerkkiä erityisen vaaleahipiäisille siinä, kuinka omaa ihonsävyä voi korostaa taidokkaasti mustan pitsin avulla. Läpikuultava hänen ihonsävyään mukaillut kangas rohkean mustan pitsisen asun alla teki oikeutta upealle vaaleahipiäiselle Kidmanille.

Viime aikoina on puhuttu siitä, kuinka erityisen vaaleahipiäisten olisi syytä haudata ajatukset rusketusvoiteista ja haitallisesta solariumista ja oppia olemaan ylpeä luonnollisesta kauneudestaan. Kidman näyttääkin etunenässä esimerkkiä siinä, kuinka vaalea iho voi näyttää paljon muultakin kuin kalpealta!

Jos toivoo korostavansa vaaleaa ihoa, kannattaa ylle valita rohkeasti Kidmanin tapaan mustaa pitsiä, jonka alta kuultaa vaaleampi kangas. Yhdistelmä luo iholle kontrastin ja saa aikaan Kidmanin mallin mukaisesti hyvin vaikuttavan ja arvokkaan tyylin.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja