Robert Pattinson palasi julkisuuteen suhdekohun jälkeen

Näyttelijä Robert Pattinson lopetti piileskelyn.

Twilight-elokuvasta tuttu Robert Pattinson on pysytellyt pois julkisuuden valokeilasta useamman viikon. 27-vuotias näyttelijä vetäytyi omiin oloihinsa, kun tieto hänen entisen tyttöystävänsä Kristen Stewartin syrjähypystä tuli julki.

Pattinsonin piileskely loppui maanantaina, jolloin hän astui esiin Cosmopolis-elokuvan esityksessä. Myöhään maanantai-iltana järjestetty tilaisuus oli houkutellut paikalle useita sekä komistuksen ihailijoita että runsaasti tiedotusvälineiden edustajia. Kohuttu suosikkinäyttelijä nousikin illan seuratuimmaksi henkilöksi.

Suhdekohusta huolimatta Twilight-tähti onnistui peittämään tuskansa hyvin. Karismaattinen Pattinson hymyili kameroiden edessä ja piti itsensä hyvin koossa. Siniseen pukuun pukeutuneesta miehestä ei huomannut, millaisen myllytyksen läpi hän on joutunut viimeisten viikkojen ajan. Ainoat merkit näyttelijän tuskasta näkyivät satunnaisesti, kun hänen kasvonsa vakavoituivat.

Pattinson puhui hymyssä suin elokuvasta median edustajille. Hän kuitenkin kartteli kysymyksiä yksityiselämästään ja kieltäytyi järjestelmällisesti vastaamasta suhdekohuun liittyviin kysymyksiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja