Rita ja Aki Manninen haluavat välittää seuraajilleen aitoa arkea – paljastivat, miksi tytär näkyy somessa

Julkkiksena Suomessa – kuinka perhe kestää kohut? Katso videolta Aki ja Rita Mannisen haastattelu Porin SuomiAreenassa

Rita ja Aki Manninen vierailivat MTV Uutisten haastattelussa Porin SuomiAreenassa.

Yrittäjät ja tosi-tv-tähdet Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen vierailivat MTV Uutisten haastattelussa Porin SuomiAreenassa. Hyväntuulinen pariskunta kertoi muun muassa, kuinka julkisuus vaikuttaa heidän perhe-elämäänsä.

Manniset ovat jakaneet elämänsä ilot ja surut jo useamman vuoden ajan sosiaalisessa mediassa. Rita kertoi, että hän haluaa olla avoin seuraajilleen, ja he ovat joutuneet Akin kanssa pohtimaan, haluavatko näyttää muun muassa Donna-tyttärensä kasvoja sosiaalisessa mediassa. Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että päätös ei ollut helppo.

– Jouduimme keskustelemaan ja miettimään asiaa. Päädyimme ratkaisuun, että olemme näyttäneet tyttäremme kasvot, koska muutoin arkipäivän somettaminen ei olisi meille kovin luontevaa, Rita kertoi.

Hän myös painotti, että haluaa heidän seuraajiensa näkevän perheen normaalia elämää, johon tietenkin myös lapsi kuuluu.

Aki on samaa mieltä ja kertoi, että monille seuraajille Donna-tyttären näkeminen on muodostunut tärkeäksi osaksi pariskunnan sometilejä.

– Moni seuraajamme saa myös joka päivä voimaa, kun näkevät lastamme. Se antaa monille toivoa ja vanhemmat pystyvät samaistumaan elämäämme, Aki lisää.

Pariskunta totesi nauraen, että heidän tyttärensä on pian suositumpi kuin he itse.

Manniset toivovat tyttärensä hyötyvän tulevaisuudessa sosiaalisesta mediasta. Molemmat kuitenkin tiedostavat myös julkisuuden kääntöpuolen ja muistuttavat, että kaikkien julkisuuden henkilöiden omaa päätöstä, näyttävätkö lapsensa kasvot vai ei, pitää kunnioittaa.

– Se on jokaisen vanhemman oma asia ja sitä pitää kunnioittaa ja se on ehdotonta, Rita toteaa.

Hyväntuulinen pariskunta kertoi myös, ettei perheenlisäystä tällä hetkellä ole suunnitteilla, vaikka Rita taannoin väläytteli kärsivänsä vauvakuumeesta.

– Rakas Donnamme on niin ihana ja helppo, sekä mainio aikakausi menossa, että haluaisin pitää tämän vaiheen, Aki nauroi.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat