Riitaisa ex-pari pääsi eroon yhteisestä omaisuudestaan

Hyvin riitaisan avioerostaan tehneen julkkisparin, Kelsey ja Camille Grammerin, yhteinen omaisuus on taas yhtä taloa pienempi.

Yli kaksi vuotta on ehtinyt kulua Frasier-tähti Kelsey Grammerin ja tämän nykyisen ex-vaimon, Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tutun Camille Grammerin, avioerosta ja viimein yksi osa yhteisistä muistoista on saatu myytyä eteenpäin.

Pariskunta osti Coloradon Beaver Creekissä sijaitsevan lomakotinsa vuonna 2002 vajaalla neljällä miljoonalla eurolla eläessään vielä auvoisia aikoja suhteessaan. Erottuaan Grammerit laittoivat vuonna 2011 talon myyntiin 5,9 miljoonalla eurolla ja toivoivat pääsevänsä jakamaan voitot Coloradon kodin myynnistä pian tasan. Kului kuitenkin kaksi vuotta ja hinta tippui tippumistaan. Hiljattain sopiva ostaja viimein löytyi ja Grammerit saivat myytyä talon 4,9 miljoonalla eurolla.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassakin nähty koti on tilava kuuden makuuhuoneen ja seitsemän kylpyhuoneen kokonaisuus, jossa on tilaa huikeat 790 neliömetriä.

Grammereilla on kuitenkin edelleen yhteistä omaisuutta – nimittäin talo Malibussa. Se on myyntimarkkinoilla huimaan 11 miljoonaan euron hintaan.

Saatuaan avioeron Kelsey Grammer odotti kaksi viikkoa ennen kuin meni uusiin naimisiin lentoemäntä Kayte Walshin kanssa.


Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa: Tykkää nyt!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat