Ricky Martinia koskevat insestisyytteet hylättiin oikeudessa: "Juuri kuten odotimme"

Ricky Martinin siskonpoika on pyörtänyt väitteensä insestistä ja häirinnästä.

Poplaulaja Ricky Martinin 21-vuotias siskonpoika on vetänyt takaisin väitteensä siitä, että hänellä ja laulajalla olisi ollut seksuaalinen tai romanttinen suhde. Hän syytti Martinia myös häirinnästä ja vainoamisesta.

Martinia kuultiin eilen torstaina oikeudessa asian tiimoilta. Tapauksen käsittely päätettiin lopettaa samaisen istunnon aikana. Samalla kumottiin myös Martinille asetettu väliaikainen lähestymiskielto, joka kielsi tätä ottamasta yhteyttä siskonpoikaansa.

Martinin asianajajat julkaisivat lausunnon, jonka mukaan Martin voi nyt "edetä elämässään ja urallaan".

– Juuri kuten odotimme, tuomioistuin ei jatkanut väliaikaista suojelumääräystä, asianajajien lausunnossa sanotaan.

Syyttäjä vahvisti tuomioistuimelle, että päätös tapauksen hylkäämisestä oli yksinään hänen, ilman ulkopuolisia vaikutuksia tai painostusta.

– Pyyntö tapauksen hylkäämisestä tuli syyttäjältä. Kyse ei ollut missään vaiheessa muusta, kuin ongelmallisen ihmisen tekemistä valheellisista väitteistä ilman mitään niiden tueksi. Olemme iloisia, että asiakkaamme näki oikeuden toteutuvan ja voi nyt jatkaa elämäänsä ja uraansa, asianajajien lausunnossa kerrotaan.

Martin kielsi häneen kohdistuneet väitteet alusta saakka. Laulajan asianajaja Marty Singer kommentoi Deadlinelle 15. heinäkuuta, että Martinia vastaan esitetyt syytökset eivät pidä paikkaansa.

– Valitettavasti tämän väitteen esittäjä kamppailee syvien mielenterveyshaasteiden kanssa. Ricky Martin ei tietenkään ole koskaan ollut – eikä tulisi koskaan olemaan – minkäänlaisessa seksuaalisessa tai romanttisessa suhteessa siskonpoikansa kanssa. Ajatus ei ole vain valhe, se on ällöttävä, asianajaja kommentoi.

Lähteet: Hello!, TMZ, CNN

Lue myös:

    Uusimmat