Renny Harlinin Luukas-poika mukana Luokkakokous-kuvauksissa – kokeilee elokuva-uraa: "Tämä on se mihin isäni minua työntää"

3:15
Renny Harlinin poika Luukas kommentoi, miltä Suomessa olo on maistunut, sekä mitä hän tuumii Helsingin yöelämästä.

Renny Harlin otti Luukas-poikansa avukseen Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksiin

Ohjaaja Renny Harlinin kevät ja alkukesä on ollut poikkeuksellinen, sillä toimintaelokuvistaan tunnettu ohjaaja on työstänyt parhaillaan Luokkakokous 3 -elokuvaa. MTV Uutiset oli paikalla elokuvan kuvauksissa Helsingin Viikissä.

Mukana elokuvan työryhmässä tuotantoavustajana  on myös Rennyn 22-vuotias poika Luukas Harlin. Luukas kertoo saaneensa isältään mahdollisuuden kokeilla työtä elokuva-alalla. Mies onkin alkanut harkinta uraa elokuva-alalla. 

– Se olisi mahtavaa, hauskaa ja jännittävää. Tiedän, että tämä on se mihin isäni minua työntää, mutta otan askel kerrallaan. Ja katson mitä pidän siitä. 

– Isäni antoi minulle tämän mahdollisuuden tänä kesänä tulla tänne ja yrittää. Urheilun ja koulun takia minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta kokeilla tätä. Tämä on ollut upea kokemus ja mahdollisuus todella tutustua tähän ja nähdä mihin se menee.

Luukas ei ole ollut Suomessa viiteen vuoteen, mutta kertoo kaipaavansa usein isänsä kotimaahan. 

– Kävin ennen aina juhlapyhinä täällä isän puolen sukulaisten luona. On ollut ihanaa tulla takaisin nyt paljon vanhempana. Rakastan suomalaista maaseutua ja luontoa, mikä on niin kaunis kesällä.

Videolla Luukas antaa näytteensä suomenkielen osaamisestaan!

Elokuva on jatkoa Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville. Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja