Renault-pomo: Michelin-tallit palaavat kärkeen

F1-sarjan mestaruustaistelua johtavan Renault-tallin tekninen johtaja Bob Bell uskoo Michelin-tallien nousevan San Marinon GP:ssä Italian Imolassa koetun takaiskun jälkeen taas sarjan kärkeen.

Renault-kuljettajat Fernando Alonso ja Giancarlo Fisichella ovat keränneet kauden neljästä ensimmäisestä kisasta 51 mestaruuspistettä. Bell uskoo Renault'n olevan nyt paremmassa iskussa kuin koskaan ennen.

- Olemme iloisia tähän saakka keräämistämme tuloksista, mutta pistesaldo on vain yksi osa tarinaa. Olemme selvästi erittäin vahvassa asemassa. Puhtaasti kilpailukyvyn kannalta katsottuna olemme mielestäni vieläkin vahvempia kuin viime kaudella, kertoi Bell.

Renault-pomo odottaa rengastoimittaja Michelinin hyvän otteen jatkuvan myös tällä kaudella. Bell uskoo Imolassa voiton napanneen Ferrarin tarjoavan kuitenkin kovaa vastusta koko kauden ajaksi.

- Uskon Michelinin nauttivan tälläkin kaudella etulyöntiasemasta. Ferrari on selvästikin nopea, joten heitä ja Michaelia (Schumacher) ei voi laskea pois kuvioista. He jatkavat varmasti taistelua koko kauden ajan, mutta seuraavissa kisoissa uskon voimasuhteiden heilahtavan taas Michelinin eduksi, ennusti Bell.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat