Renault haluaa Schumin yhä taistelevan

Renault'n F1-tallista esitettiin maanantaina toive siitä, että Ferrarin Michael Schumacher taistelisi yhä täysillä heitä vastaan kauden päättävässä Brasilian GP:ssä, vaikka Schumin mestaruusmahdollisuudet ovatkin vähäiset.

- Totta kai tilanne on hänelle vaikea, mutta toivon, ettei hän anna periksi, Renault'n insinööriosaston johtaja Pat Symonds kommentoi Schumin tilannetta.

Fernando Alonso johtaa kuljettajien sarjaa 10 pisteellä Schumiin ja Renault valmistajien sarjaa 9 pisteellä Ferrariin.

- Me olemme tilastollisesti suosikkeja, mutta tämä on ollut helkutinmoinen kausi, kaikki on niin tasaista. Luotan meidän mahdollisuuksiimme, mutta haluan Michaelin taistelevan meitä vastaan, Symonds sanoi.

Symonds uskoo, että uransa Brasilian GP-kisaan päättävä Schumi haluaa lopettaa voittoon, vaikka Alonso samalla veisikin MM-tittelin nimiinsä.

- Tässä lajissa täytyy olla vahva. Ja Michael on vahva. Jos hän antoi kommentteja siitä, että MM-taisto on ohi, niin uskon, että hän miettii asiaa yön yli ja on jälleen mukana taistelemassa Brasiliassa. Kyseessä on hänen viimeinen kisansa, ja vaikka Fernando olisi aivan hänen kannoillaan, niin hän haluaa kyllä kovasti voittaa sen kisan, Symonds arvioi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat