Reese Witherspoon hävisi yli puoli miljoonaa euroa

Oscar-palkitun Reese Witherspoonin yritys myydä kalifornialainen hevostila voitolla kääntyi tappioksi.

Näyttelijä Reese Witherspoonin haaveet Ojain hevostilan myymisestä saatavasta voitosta ottivat osumaa, kun tähti joutui viimein nöyrtymään ja myymään rakkaan tilansa huomattavasti alkuperäissuunnitelmia halvemmalla hinnalla.

Vuonna 2012 tila laitettiin myyntiin 7,3 miljoonalla eurolla, mutta Witherspoon joutui laskemaan tilan hintaa monta kertaa, kun upea kiinteistö ei omistajastansa julkkisstatuksesta huolimatta tahtonut mennä kaupaksi. Monen muun julkkiksen tavoin Witherspoon joutuikin tosissaan kamppailemaan saadakseen kalifornialaistilansa vaihtamaan omistajaa. Viimeisin alennus myyntihintaan oli liki miljoona euroa. Uusi hintatoive oli pudotuksen jälkeen 4,4 miljoonaa euroa, mikä ei ollut kuin aavistuksen enemmän kuin, mitä tähti itse tilasta maksoi vuonna 2008.

LUE MYÖS:

Nyt tila, jolla Witherspoon meni naimisiin miehensä Jim Tothin kanssa, kävi kaupaksi 3,6 miljoonalla eurolla. Witherspoon hävisi liki 600 000 euroa kiinteistökaupoillaan.

Hevostilan yli 460-neliöisessä päärakennuksessa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Lisäksi tilalla on kolme vierasmökkiä, joissa on yhteensä neljä makuuhuonetta. Tilalta löytyy myös hevostalleja sekä uima-allas.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat