Red Bull -pomo uhmakkaana: Räikkönen tai Vettel eivät olisi pärjänneet

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on varma, ettei edes Ferrari olisi pystynyt estämään Max Verstappenin voittoa ja Daniel Ricciardon kolmossijaa Malesian GP:ssä.

Sebastian Vettelille iski moottoriongelma aika-ajossa ja Kimi Räikkösen kisa karahti kiville niin ikään moottorivian vuoksi jo ennen starttia. Vettel myrskysi 19. ruudusta kisan neljänneksi. Räikkönen olisi lähtenyt kisaan kakkosruudusta, mutta Horner uskoo vahvasti, että Verstappen olisi ollut silti päivän päätteeksi ykkönen.

– Meillä oli vauhtia enemmän kuin muilla. Sebastian oli nopea kisan lopussa, koska hän ajoi kisansa takaa kärkeen. Mutta minä en huomannut heidän vauhdissaan vapaassa ilmassa superpehmeällä tai pehmeällä renkaalla mitään sen parempaa, kuin mihin me pystyimme. Meidän automme oli todella hyvä koko viikonlopun ajan, Horner sanoi motorsport.comin mukaan.

Vaikka Hornerin sanat kumpuavat jopa uhmakasta itseluottamusta, hän myöntää yllättyi itsekin nähdessään niin väkevän Red Bullin Malesiassa.

– Olimme nopeampia kuin odotimme, rehellisesti sanoen.

– Auto oli hyvä renkaille perjantaina, todella nopea kovassa vauhdissa. Meillä oli hieman vähemmän downforcea kuin muilla, meillä ei ollut täällä t-siipeä esimerkiksi. Lisäksi löysimme hyvät asetukset. Ja kuljettajat hoitivat hommansa loistavasti, Horner kehui.

Lue myös:

    Uusimmat