Raskaana oleva herttuatar Meghan edusti viimeistä kertaa ennen joulua – ihastutti hehkullaan

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghan ihastutti raskaustyylillään viimeisessä edustustilaisuudessaan ennen joulua. 

Herttuatar Meghan nähtiin edustamassa tiistaina 18. joulukuuta Brinsworth Housessa, joka on vanhainkoti brittiläisille viihdyttäjille.

37-vuotias esikoistaan odottava herttuatar oli pukeutunut harmaaseen villakangastakkiin, vaaleanruskeisiin korkokenkiin sekä valkoiseen mekkoon, joka paljasti selkeästi Meghanin vauvamahan.

Hovi on kertonut herttuattaren ja prinssi Harryn esikoisen lasketun ajan olevan keväällä 2018, ja Meghanin uskotaan olevan noin viidennellä kuulla raskaana. 

Herttuarta kierrätettiin vanhainkodin tiloissa ja hän sai ottaa osaa sen kerhotoimintaan, kuten esimerkiksi askarteluun. 

Eräs asukas tiedusteli Meghanilta kuinka tämä voi, johon hän vastasi ensin voivansa hyvin. Tämän jälkeen herttuatar piti lyhyen tauon, laittoi käden vatsalleen ja jatkoi vastaustaan. 

– Erittäin raskaana, Meghan lisäsi nauraen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiistain edustustilaisuus oli Meghanin viimeinen ennen joulutaukoa. Herttuatar suuntaa pian puolisonsa Harryn kanssa Norfolkin Sandringhamiin muiden kuninkaallisten kanssa. Tätä ennen pariskunta osallistuu kuitenkin kuningatar Elisabetin ja muun perheen kanssa vuosittaiseen juhlaillalliseen Buckinghamin palatsissa.

Lue myös:

    Uusimmat