Tyttärestään herttuatar Meghanista vieraantunut Thomas Markle vetoaa kuningatar Elisabetiin: "Luulisin, että hän haluaisi selvittää perheongelmat"

Thomas Markle haluaa puhua tyttärelleen herttuatar Meghanille 0:50
Thomas Markle haluaa puhua tyttärelleen herttuatar Meghanille

Thomas Markle pyytää nyt kuningatar Elisabetia auttamaan häntä rakentamaan uudestaan suhteen tyttäreensä herttuatar Meghaniin. 

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle vetosi maanantaina 17. joulukuuta Iso-Britannian kuningatar Elisabetiin pyytäen tätä toimimaan hänen puolestapuhujanaan tyttärelleen. Markle toivoo, että hänen ja Meghanin välinen vieraantuneisuus loppuisi vihdoin. 

Meghan, joka on entinen Hollywood-näyttelijä ja entisen televisiosarjojen valo-ohjaaja Thomas Marklen tytär, meni naimisiin prinssi Harryn kanssa 19. toukokuuta. Tällöin Meghanista tuli Sussexin herttuatar. 

Häiden alla nähtiin kohu toisensa perään, kun Marklen oli alunperin tarkoitus taluttaa tyttärensä alttarille. Juuri ennen häitä tuli kuitenkin ilmi, että Markle oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin. 

Markle perui lopulta tulonsa häihin muutamaa päivää ennen terveyssyihin vedoten. On kerrottu, ettei Marklella ja herttuattarella olisi ollut juuri minkäänlaista yhteyttä toisiinsa tämän jälkeen. 

Marklen mukaan hän ei ole kuullut tyttärestään kuukausiin ja hänen viestinsä ovat kaikuneet kuuroille korville. Häneltä kysyttiin hiljattain millainen viesti hänellä olisi puolestaan Meghanin puolison isoäidille kuningatar Elisabetille. 

– Arvostaisin kaikkea mitä hän voisi tehdä ja luulisin, että hän haluaisi selvittää perheongelmat, Markle pohtii.

– Kaikki perheet, olivat sitten kuninkaallisia tai eivät, ovat samanlaisia ja heidän todellakin pitäisi olla yhdessä juhlapyhien aikaan. 

Tilanteesta harmistuneen Marklen mukaan hän ei ollut saanut tyttäreltään joulukorttia, mutta hän kertoo olevansa toiveikas, että kaksikko pystyisi vielä jonain päivänä korjaamaan suhteensa. 

Markle on kehottanut tytärtään ottamaan yhteyttä häneen. 

– Rakastan tytärtäni todella paljon ja hänen täytyy tietää se. Lähetä minulle vain viesti. 

– Kaikki mitä voin sanoa on että hän tietää sen ja olen tavoitellut häntä, ja hänen täytyy vastata minulle. Rakastan häntä erittäin paljon. Tämä ei voi jatkua ikuisesti, Markle summaa. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on keväällä 2019. Markle kertoo toivovansa, että kaikki menee hyvin ja pariskunta saa hyvinvoivan ja kauniin vauvan. 

– Toivon, että pääsen näkemään pienen Meghanin tai pienen Harryn, se olisi erittäin mukavaa ja odotan innolla sen tapahtuvan. Hänestä tulee erittäin hyvä äiti. 

Lähde: NDTV

Lue myös:

    Uusimmat