Raskaana oleva Henna Kalinainen poseeraa upeana – paljasti pienokaisensa lasketun ajan: "Äiti ja isä odottaa sinua jo niin kovasti"

Henna Kalinainen paljasti esikoisensa lasketun ajan olevan aivan vuoden viimeisinä hetkinä. 

Tositelevisiotähti Henna Kalinainen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän poseeraa ensimmäistä kertaa todella pyöristyneen raskausvatsansa kanssa. Päivityksessään Kalinainen hehkuttaa raskauttaan ja toteaa vauvan olevan erittäin odotettu ja toivottu. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Äiti ja isä odottaa sinua jo niin kovasti, mutta kasva siellä pieni turvassa ja tule kun aika on. Kiitos, että saamme olla sinun vanhemmat, Kalinainen kirjoittaa päivityksessään.

Nainen kertoi myös päivityksensä yhteydessä, että lapsen laskettu aika on 30. joulukuuta. Kalinainen kertoi heinäkuun alussa Seiskalle, että hänen ja julkisuudesta pois pysyttelevän kihlatun esikoisen laskettu aika on joulun tienoilla. 

Kalinainen julkaisi hiljattain niin ikään Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi rakastuneen pariskunnan etsivän omistusasuntoa. 

– Jokainen päivä on ihmeellinen ja uusi. En tiennyt koskaan, että elämäni muuttuu hetkessä tällaiseksi, että odotan lasta mieheni kanssa, ketä rakastan ja meillä on vakaa parisuhde, Kalinainen hehkuttaa. 

Kalinainen kihlautui puolisonsa kanssa keväällä. Nainen kertoi MTV Uutisille antamassaan haastattelussa muuttaneensa rakkaansa kanssa yhteen viime vuonna. 

– Aika nopeasti on edetty. Tutustuttiin helmikuussa 2019 ja muutettiin elokuussa yhteen.

Tuolloin hän kuvaili, ettei hääpäivää ole lyöty vielä lukkoon. 

Kalinainen nähdään syksyllä 2020 Olet mitä syöt -ohjelmassa 10 muun tunnetun suomalaisen kanssa.

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja