Räppäri Uniikki harvinaisessa yhteiskuvassa vanhempiensa kanssa: "Tänään ikävöin äitiä ja isää, ystäviä sekä livekeikkoja"

Dan Tolppanen on kärsinyt vaikeista paniikkikohtauksista 1:49
Dan Tolppanen avoimena vaikeista paniikkihäiriöistään - katso video.

Uniikki julkaisi kuvat niistä asioista, joita hän ikävöi tällä hetkellä.

Räppäri Uniikki eli oikealta nimeltään Dan Tolppanen viettää poikkeuksellisen kevään ja kesän, sillä keikkojen sijaan hän on suurimman osan ajastaan kotona koronakriisin vuoksi. Haaveet festarikeikoista kaatuivat viime viikolla, kun pääministeri Sanna Marin kertoi tiedotustilaisuudessa, ettei yli 500 hengen yleisötapahtumia ole syytä järjestää heinäkuun loppuun saakka.

Uniikki paljasti Instagram-tilillään kolmen kuvan kera, että tänään hän ikävöi etenkin vanhempiaan, ystäviään ja livekeikkoja.

Ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa äitinsä ja isänsä kanssa, jotka näkyvät todella harvoin räppärin Instagram-julkaisuissa.

Toisessa kuvassa Uniikki kävelee aurinkoisena päivänä ystäviensä kanssa kadulla. Kuvasta löytyy muun muassa eläköitynyt suosikkiräppäri Cheek eli Jare Tiihonen ja pokeritähti Jens Kyllönen.

Viimeisessä kuvassa hän on keikalla.

(Kuvat pääset katsomaan klikkaamalla nuolesta)

Räppärin lisäämä kuva herätti paljon keskustelua.

– Ikävä kaikkee mikä oli normaalii.

– Mä kaipaan niitä ihmisiä jotka ovat mulle tärkeitä ja sitä normaalii elämää!

– Älä, olispa taas normaali elämä.

Uniikki esitteli eräänä päivänä viiksiään someseuraajilleen. Kuvan yhteydessä hän kertoi tarinan siitä, kuinka hänelle ei myyty Alkossa juotavaa, vaikka ikää on jo 38 vuotta.


Lue myös:

    Uusimmat