Mainos

Rapea kauracrunchy

Mukavan vaihtelun kesäiselle jäätelöannokselle saa tekemällä siihen oman rapean Kauracrunchyn. Sen teko on helppoa paistinpannulla. Malttia sentään pitää olla sen verran, ettei polta crunchya pannulla. Kuitua sisältävät pikakaura-hiutaleet sopivat tähän parhaiten. Sillä niissä kauralese on valmiiksi valssattu ja esikypsennetty hiutaleeseen kiinni. Tällöin pikainen paahto pannulla riittää ja kuitu tekee crunchystä mukavan rapean.

Rapea kauracrunchy

  • 10 g margariinia tai voita
  • ½ dl (50 g) hunajaa (tai tummaa sokeria)
  • 2 dl Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
  • 1 tl vaniljasokeria tai kanelia

Sulata rasva ja hunaja paistinpannulla liedellä. Lisää pannulle hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedohkolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 5 min. Anna jäähtyä. Hyvää sellaisenaan naposteltavaksi, viilin tai jogurtin sekaan, omatekoisena rapeana myslinä jne.

Resepti: Arja Savela

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.