Rantabaari-sarjan Jessica Öystilä hurahti köysitasapainoiluun: "Se on minulle meditaatiota"

MTV Uutiset Rantabaari-sarjan kulisseissa – haastattelussa Sani Aartela ja Sara Nurmi 3:24
MTV Uutiset Rantabaari-sarjan kulisseissa – haastattelussa Sani Aartela ja Sara Nurmi

Rantabaarin Jessica Öystilä tutustui uuteen harrastukseensa alun perin maailman toisella puolella.

Rantabaari-sarjan näyttelijä Jessica Öystilän uusin innostus on slacklining, joka tarkoittaa kävelyä tai tasapainoilua köydellä. Harrastuksen näyttelijä bongasi alun perin ollessaan vuoden Australiassa viitisen vuotta sitten.

– Kävin siellä kokeilemassa ja nyt olen löytänyt myös Suomessa muiden saman lajin harrastajien pariin. Harrastus on vienyt täysin sydämeni, Öystilä kertoi MTV Uutisille.

Hänellä on myös voimistelutaustaa, joten slacklining on siinä mielessä sujuva jatkumo.

– Se on minulle meditaatiota. Olen ja hengitän ja kaikki muu unohtuu.

Öystilä näyttelee Rantabaarissa Venlaa. Kesän kuvauksista hän muistaa erityisesti yhden aurinkoisen päivän.

– Ensin oli täysi auringonpaiste, kunnes kesken kohtauksen nousi taivaalle musta pilvi. Alkoi sataa ja kaikki nauroivat. Kohtaus täytyi kuitenkin saada purkkiin. Silloin huomasi, miten ammattilaiset pystyvät tekemään hommat loppuun tilanteessa kuin tilanteessa, Öystilä kertoi.

Öystilä paljastaa unelmakseen roolin toimintaleffassa, jossa olisi vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lisäksi hän haaveilee paikasta Teatterikorkeakoulussa ja opiskelusta ulkomailla.

– Olen kuullut Lontoosta ja Kööpenhaminasta paljon hyvää. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin Teatteriakatemiassa, Öystilä sanoi.

Öystilä on tuttu myös Salatut elämät -sarjasta Aino Kaukovaaran roolista sekä tv-rooleistaan Nörtti: Dragonslayer666 - ja Keihäsmatkat-sarjoissa.

Rantabaari on Salatut elämät -sarjan sisarsarja. Rantabaarin 5. kausi on nähtävillä C Moressa syksyllä 2022. Kaudet 1 ja 4 voi katsoa maksutta MTV Katsomossa, ja kaudet 1–4 ovat katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat