Jasper Koivisto opiskelee kyberturvallisuutta ja säveltää elokuvamusiikkia – mutta miten hän päätyi näyttelijäksi?

Näyttelijä Jasper Koivisto opiskelee kyberturvallisuutta 1:29
Katso, miksi Jasper Koivisto opiskelee kyberturvallisuutta ja miten hän päätyi näyttelijäksi!

Rantabaari-sarjan Jasper Koivistoa roolihahmo Akseli on muokannut positiivisemmaksi ihmiseksi.

Rantabaari-sarjan näyttelijä Jasper Koivisto löytää omien sanojensa mukaan vähän liikaakin yhteneväisyyksiä itsestään ja roolihahmostaan Akselista.

– Tämä on ollut siinä mielessä hauska rooli tehdä, kun se on muistuttanut niin paljon itseä. Akselilla on sosiaalinen ongelma ymmärtää sarkasmia. Myös minun on uusien ihmisten kanssa todella vaikea tajuta sarkasmia, Koivisto kertoi MTV Uutisille.

Akselin rooli on opettanut Koivistoa ennen kaikkea positiivisemmaksi ihmiseksi.

– Omassa elämässä se välillä unohtuu. Tulee otettua asiat liian negatiivisesti vastaan. Olen ollut koko ajan vähän tavallista iloisempi, kun olen valmistautunut tähän rooliin.

Näyttelijäntyössä Koivisto pääsee kokemaan asioita, joita ei oikeassa elämässä välttämättä pääsisi.

– On mielenkiintoista yrittää asettua ihan toisiin kenkiin eri näkökulmista ja tunteista. Toisaalta haastavinta on se, kun täytyy saada nopeasti erilaisia tunteita esiin. Kuvausaikataulut ovat usein tiukkoja, joten aina ei ehdi valmistautua emotionaalisesti. Yhden kohtauksen sisällä voi olla useitakin tunnetiloja, ja ne eivät saisi näyttää epäaidoilta.

Vapaa-ajallaan Koivisto säveltää tietokoneella ja pianolla musiikkia.

– Aika paljon teen konemusiikkia eli housen tyylistä. Yhdistelen paljon eri tyylejä fiiliksen mukaan. Olen tehnyt myös elokuva- ja pelimusiikkia.

Katso yllä olevalta videolta, miksi Jasper Koivisto opiskelee kyberturvallisuutta ja miten hän päätyi näyttelijäksi!

Rantabaari on Salatut elämät -sarjan sisarsarja. Rantabaarin 5. kausi on nähtävillä C Moressa syksyllä 2022. Kaudet 1 ja 4 voi katsoa maksutta MTV Katsomossa, ja kaudet 1–4 ovat katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat