Rakkauden etsintää vai rahajahtia? Näin Love Island Suomi -sarja toimii

Katsojat pääsevät vaikuttamaan uuden Love Island Suomi -deittiohjelman sisältöön.

Deittiohjelma Love Island on noussut maailmalla ilmiöksi. Kohusarja rantautui syyskuussa Suomeen, kun Love Island Suomi alkoi Subilla.

Ohjelman formaatti on erilainen kuin Suomessa aiemmin tehtyjen deittiohjelmien.

Ohjelman ideana on rakkauden löytäminen. Espanjassa sijaitsevaan huvilaan saapuu joukko sinkkuja, jotka muodostavat pareja. Ohjelman edetessä pareja vaihdetaan ja saarelle tulee myös uusia kasvoja. Kilpailija, joka jää ilman paria, putoaa pelistä.

Kauden aikana on odotettavissa nopeita käänteitä, suhdekiemuroita, romantiikkaa, draamaa ja suuria tunteita.

Erona muihin deittiohjelmiin katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa saaren tapahtumiin. Puhelinsovelluksen kautta voi äänestää, kenen tulisi lähteä saarelta, kuka halutaan takaisin ja mikä pareista lähetetään treffeille. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa ennennäkemättömän materiaalin parissa.

Kilpailu huipentuu äänestykseen, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin. Pääpalkintona on 25 000 euroa, jonka voittajapari voi jakaa keskenään tai toinen voi napata sen itselleen.

Ohjelman juontajana nähdään missikaunotar Shirly Karvinen.

– Otan haasteen innolla vastaan. Kokemusta kameran edessä on paljon. Tiedän, että olen hyvä ja tästä tulee mieletön juttu. Minulla on ollut aina haaveena päästä tekemään omaa tv-ohjelmaa, Shirly kertoo.

– Tästä tulee huikea ilmiö. Katsojat pääsevät todella lähelle henkilöitä ja he pääsevät myös vaikuttamaan sarjassa olevien henkilöiden sen hetkiseen elämään, juontaja jatkaa.

Love Island on supersuosittu Britanniassa, jossa ohjelmaa on esitetty neljä tuotantokautta. Sarjan käänteitä ja kilpailijoiden edesottamuksia seurataan brittimediassa tarkasti.

Lähteet: The Sun, BBC, Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja