Rakastunut Jennifer Aniston paljastaa, mitä haluaa parisuhteelta

Jennifer Anistonilla on syytä onneen, sillä kainalossa komeilee uusi kulta, jonka hän tapasi tuoreimman elokuvansa kuvauksissa. Nyt näyttelijätär paljastaa, millainen parisuhde tekee hänet onnelliseksi.

Uuden rakkauden rinnalleen löytänyt Jennifer Aniston paljastaa Glamour-lehden haastattelussa, mitä kaikkea hän parisuhteeltaan kaipaa.

– En voisi elää parisuhteessa ilman tasa-arvoa, anteliaisuutta, rehellisyyttä, henkisyyttä, huumorintajua ja ystävällisyyttä, Jennifer luettelee.

42-vuotias tähti tapasi rakkaansa käsikirjoittaja-näyttelijä Justin Therouxin elokuvan Wanderlust kuvauksissa ja pari rakastui ensisilmäyksellä.

Glamour-lehdelle antamassaan haastattelussa Jennifer uskaltautuu avautumaan myös jonkin verran siitä, millainen hän oli ennen julkisuutta ja millainen on nyt.

– Nuorempana stressasin asioita liikaa. Tällä hetkellä voin todella hyvin ja olen kaiken kaikkiaan onnellinen elämääni. Tältä minusta olisi pitänyt tuntua nuorempana.

Jennifer vastustaa tilaisuutta oikaista huhuja ja juoruja, joita lehdet hänestä ovat kirjoittaneet.

– Tässä artikkelissa ei ole tarpeeksi tilaa sille, hän nauraa.

– Totuus on, että suurin osa julkkiksista tekee aivan arkisia asioita. Me syömme päivällistä, tapaamme ystäviämme aina, kun siihen on aikaa ja yritämme pysyä tämän hullun maailman mukana. Todellisuudessa meidän maailmassamme on hyvin vähän draamaa, kuten pettämistä, huijaamista ja salaisia puheluita entisille poikaystäville. Se on kaikki valhetta, mutta tietenkin viihdyttävää, Jennifer huomauttaa.

Jenniferin ja Justinin yhteinen elokuva Wanderlust saa ensi-iltansa yhdysvalloissa 7. lokakuuta.MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja