Raju ketjukolari Turunväylällä Espoossa – Silminnäkijä: "Henkilö juoksi onnettomuuspaikalta tienpientareelle ja katosi näkyvistä"

Espoossa Turunväylällä on sattunut liikenneonnettomuus hieman yhdeksän jälkeen aamulla. Turma sattui Kehä I:n liittymässä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta noin vartin yli yhdeksän aamulla. Kyseessä on pelastuslaitoksen mukaan ketjukolari, jossa oli osallisena neljä ajoneuvoa.

Pelastuslaitoksen mukaan tilanteessa loukkantui kolme henkilöä. Heidän vammansa eivät olleet vakavia.

Tilannehuoneen mukaan ainakin yksi kaista oli suljettu, mikä aiheutti ruuhkaa ajoväylällä. Noin kymmeneltä aamupäivällä pelastuslaitos kertoi raivanneensa onnettomuuspaikan ja liikenteen palautuvan ennalleen.

Silminnäkijä: Henkilö juoksi pois paikalta

Ohi ajaneen silminnäkijän mukaan onnettomuuspaikalla oli kaistojen keskellä ainakin yksi tyhjä ajoneuvo, jonka turvatyynyt olivat lauenneet. 

Silminnäkijä näki tiellä myös henkilön, joka lähti juoksemaan kaistojen läpi tien pientareelle ylämäkeen ja katosi näkyvistä. Ei ole tietoa, liittyykö henkilö ajoneuvoon tai onnettomuuteen. 

Tiedotusvastuu on pelastuslaitoksen mukaan siirtynyt poliisille. MTV Uutiset ei ole vielä tavoittanut Länsi-Uudenmaan poliisia kommentoimaan tapahtumien kulkua tai paikalla nähdyn henkilön osallisuutta tapahtumiin. 

Uutista päivitetty kello 10.54: Lisätty viimeisimmät tiedot tapahtumista.

Olitko paikalla? Jos tilanteesi on turvallinen, ota yhteyttä MTV Uutisiin Whatsappissa:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja