Raivokohtaus koppikäytävällä – Carolinan suomalaistähden turhautunut reaktio taltioitui kameroihin

Carolina Hurricanes on ajautunut 0–3-tappioasemaan konferenssifinaalisarjassaan.

Turhautunut Jesperi Kotkaniemi tuhosi mailansa Carolina Hurricanesin hävittyä kolmannen ottelunsa NHL:n konferenssifinaalisarjassa Florida Panthersia vastaan maanantai-iltana. 0–1-tappio vieraissa tietää sitä, että sarja on seuraavassa ottelussa katkolla.

Kolmas peräkkäinen niukka tappio oli Kotkaniemelle, 22, liikaa. TNT-televisiokanavan kamerat taltioivat, kun suomalaishyökkääjä hakkasi mailansa hajalle matkalla pukukoppiin.

Näin Kotkaniemi purki turhautumistaan. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Carolina on hakannut viimeiset ottelut päätään seinään Floridan muuriin, maalivahti Sergei Bobrovskiin. Hurricanes on onnistunut tekemään 135 laukauksestaan ottelusarjan aikana vain kolme maalia.

Carolinan päävalmentajalta Rod Brind'Amourilta löytyy ymmärrystä joukkueen turhautumiselle.

– Miten ei voi olla turhautumatta? On aikoja jolloin häviää turhautuneena, mutta nyt tuntuu siltä, että me häviämme vaikka meitä ei päihitetä. Se tekee tästä turhauttavaa,  Brind'Amour manasi NHL.comin mukaan ottelun jälkeen.

Vaikka Carolina pelaa ottelusarjassa selkä seinää vasten, Brind'Amourilta löytyy vielä toivoa sarjan kääntämiseen.

– Meidän täytyy löytää tie murtaa siitä läpi. Se voi antaa meille mahdollisuuden päästä vielä mukaan tähän ottelusarjaan. Tämä on vaikeaa, sillä me olemme pelanneet hyvin.

Floridalla on mahdollisuus katkaista ottelusarja kotihallissaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Lue myös:

    Uusimmat