Aleksander Barkov "ei halunnut tuottaa pettymystä lapsille" – Floridan päävalmentajalta levotonta sanailua tähden loukkaantumisesta

Barkovin Florida jo kolmanteen voittoon idän konferenssifinaaleissa – suomalaistähti jätti ottelun kesken

Suomalaistähti Aleksander Barkov jätti NHL:n itäisen konferenssin kolmannen finaalin kesken jo avauserässä. Kun Panthers-kapteenin tilasta kyseltiin ottelun jälkeen, päävalmentaja Paul Maurice taiteli melkoisen vastauksen.

Barkov jätti kaukalon törmättyään Carolinan Jack Druryn kanssa jo 13 minuutin pelin jälkeen. Hän ei palannut enää otteluun.

Katso Barkovin loukkaantumiseen johtanut taklaustilanne pääkuvan videolta. 

Florida Panthers suisti kapteeninsa poissaolosta huolimatta Carolinan jo kuilun partaalle 1–0-voitolla. Ottelusarja on nyt tilanteessa 3–0. Stanley Cup -finaalisarjaan etenemiseen tarvitaan neljä voittoa.

Floridan pääkäskijänä toimiva Paul Maurice piti kiinni pudotuspelihenkeen kuuluvasta linjasta, eikä lähtenyt kommentoimaan tähtisentterinsä terveydentilaa ottelun jälkeen.

Maurice päästeli totaalisen omiaan Barkoviin liittyen. 

– Hän oli bar mitsvassa. Hänen naapurillaan oli juhlat, eikä hän halunnut tuottaa lapsille pettymystä, Maurice kuittasi.

Sensaatiomaista pudotuspelikevättä pelaavan Floridan romuluinen puolustaja Radko Gudas kommentoi suomalaistähden poissaoloa ylisanojen sävyttämänä ottelun jälkeen.

– Hän on maailman paras pelaaja, joten se (kokoonpanosta putoaminen) muuttaa asioita, Gudas sanoi The Athleticin Mark Lazeruksen mukaan. 

Florida ja Carolina kohtaavat neljännen kerran varhain torstaina Suomen aikaa. Ottelusarja on siis jo katkolla Panthersille. 

Lue myös:

    Uusimmat