Mainos

Raisa Räisäsen katoaminen 1999: Näitkö tällaista Cadillacia?

Poliisi on edistynyt vuonna 1999 kadonneen Raisa Räisäsen katoamisen tutkinnassa. 16-vuotias Räisänen katosi Tampereen keskustassa lauantaina 16. lokakuuta 1999. Katoamista tutkii epäiltynä henkirikoksena keskusrikospoliisin Tampereen yksikkö.

Aikaisemmin on saatu todistajahavainto, jonka mukaan tuntomerkkeihin sopiva naishenkilö on katoamisyönä klo 23.03 otettu 50-luvun mallia olevan tumman auton kyytiin. Auto on samannäköinen kuin vuoden 1957 Cadillacin limousine-malli, mutta myös muut ulkonäöltään vastaavat amerikkalaiset ja venäläiset autot sopivat tuntomerkkeihin.

Aikaisemmin julkisuudessa ollut valvontavideolta löydetty 60-luvun amerikkalainen auto ei liity rikokseen. Auton omistaja on tavoitettu vuonna 2005 ja hänen liikkumisensa Tampereella on tarkistettu.

Uusia havaintoja

Uutena todistajahavaintona on tullut ilmi alkuvuodesta 2009, että Raisa Räisäsen tuntomerkkeihin sopiva naishenkilö on kävellyt Kuninkaankadun kävelykadun Hämeenkadun puoleisessa päässä katoamisyönä kello 23.53. Hän on ollut pukeutuneena sisävaatteisiin ja punaiseen hihattomaan toppiin, vaikka ulkona on ollut kylmä nolla-asteinen ilma. Hän on kävellyt nopeasti kääntyen Hämeenkadulta Kuninkaankadun kävelykatua pohjoiseen eli Kauppakadun suuntaan.

Poliisi pitää mahdollisena, että hän on ollut sisällä jossain Kuninkaankadun tai Kauppakadun kiinteistöissä jo aikaisemmin ja jättänyt sisätiloihin bleiserinsä.

Poliisi pyytää havaintoja tällaisessa asussa liikkuneesta nuoresta naisesta ja hänen liikkumisestaan Hämeenkadun tai Kuninkaankadun alueella. Samoin poliisia kiinnostaa lauantaina 16.10.1999 yöllä tällä alueella käytössä olleet tilat, joihin Raisa Räisänen olisi voinut päästä.

Tanssi Seurahuoneella?

Raisa Räisäsen tuntomerkkeihin sopiva naishenkilö on nähty ravintola Seurahuoneella kello 23 - 24 aikaan. Eräs mieshenkilö on kertonut tanssineensa tällaisen noin 18-vuotiaan naisen kanssa, mutta ei sen jälkeen enää löytänyt naista ravintolasta. Mies on kertonut naisen olleen hyvin kylmissään ja etsineen kavereitaan, joiden piti tulla samaan ravintolaan aikaisemmin.

Poliisi on kiinnostunut myös Seurahuoneella tehdyistä havainnoista, jotka voisivat liittyä Raisa Räisäseen.

Aiempi uutinen 281.:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.