Mainos

Radiolinjan yt-neuvottelut päätökseen

Elisa Oyj:n tytäryhtiö Radiolinja on saanut huhtikuussa alkaneet koko yhtiön henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut päätökseen. Yhtiö ilmoitti huhtikuun lopulla yt-neuvotteluiden aloittamisesta taloudellisin ja tuotannollisin ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyperustein. Tavoitteena oli saavuttaa 250 henkilötyövuoden vähennys, mikä oli osa laajempaa toimintojen tehostamis- ja kustannusten leikkausohjelmaa.

Yt-neuvotteluiden tuloksena henkilöstömäärä vähenee noin 290 henkilöllä irtisanomisten ja muiden henkilöstöjärjestelyiden kuten irtisanoutumisten ja määräaikaisten työsuhteiden päättymisten kautta. Suoraan irtisanomaan joudutaan enintään 120 henkilöä. Vähennykset koskevat koko yhtiötä ja kaikkia henkilöstöryhmiä. Näillä toimenpiteillä yhtiön kustannussäästö vuositasolla on noin 12 miljoonaa euroa.

Neuvotteluiden alussa henkilöstön määrä oli noin 1 750. Nyt päätettyjen vähennysten ja muiden henkilöstöjärjestelyiden jälkeen konsernin henkilöstökapasiteetti laskee kuluvana vuonna noin 250 henkilötyövuodella, mikä oli myös neuvottelujen alkuperäinen tavoite.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.