Radiojuontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin avautuvat suhdehuhuista: "On olemassa halu juoruilla ja sitten on tosiasiat"

Miten tapailurintamalla menee, Esko Eerikäinen? 0:58
Esko Eerikäinen vieraili MTV:n Tähdet vs. Google -sarjassa!

Radio Novan suosikkijuontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin kertovat huhutun suhteensa oikean laidan. 

Esko Eerikäinen postasi Instagramiinsa postauksen, jossa ihmettelee miksi mies ja nainen eivät voisi olla ystäviä. Postauksessaan hän oikoo juoruja, joiden mukaan hänellä olisi suhde kollegaansa Suvi Hartlininiin. Eerikäinen kertoo ensin ajatelleensa, että ei kommentoi väitteitä, mutta päätti kuitenkin avata asiaa. Eerikäinen kertoo postauksessaan myös hyvistä väleistä ex-vaimonsa Martina Aitolehden kanssa.

Mikäli et näe postausta, voit katsoa sen tästä!

– Martina on ihanan lapseni äiti ja Suvi taas kollega, jota arvostan ja jonka kanssa vietän about 25–30 tuntia viikossa, Eerikäinen kirjoittaa.

Eerikäisen mukaan on kohtuutonta, että hän joutuu jatkuvasti kommentoimaan suhdettaan ystäviinsä.

– Minä ja Suvi olemme ystäviä. Minä ja Martina ollaan ystäviä. Kyllä mies ja nainen voivat olla ihan ystäviä. Ymmärrän, että olen julkisuudessa, mutta on tuo perseestä, että yritetään väkisin naittaa.

Eerikäinen lopettaa kirjoituksensa kertomalla, että mikäli hän on joskus parisuhteessa, niin se näkyy ja kuuluu.

– Ketä kiinnostaa sanoo joku, niin minäkin, näkyy kiinnostavan silti, mies täräyttää napakasti.

Myös Suvi Hartlin kommentoi asiaa omassa Instagramissaan ja katkoo ikäviltä huhuilta siivet. Hän toteaa, että onneksi otsikot ja kohut vaihtuvat päivittäin.

Mikäli et näe postausta, voit katsoa sen tästä!

– Asiat ovat harvoin niin kuin lehtien parisuhdejuorut antavat ymmärtää. Juuri kun luulet sillä perusteella tietäväsi jotain toisen elämästä, niin vihkoon menee. On olemassa halu juoruilla ja sitten on tosiasiat. Toivon kaikille voimia erottaa nämä toisistaan, Hartlin kirjoittaa.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat