50 vuotta täyttävä Esko Eerikäinen avautui rakkauselämästään

Esko Eerikäinen muistelee Scandinavian Hunksien viimeistä kiertuetta 1:54
Katso videolta, miten 50 vuotta täyttävä Esko Eerikäinen muistelee Scandinavian Hunks -tanssiryhmän viimeistä kiertuetta.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen täyttää 20. lokakuuta 50 vuotta. 

Radiojuontaja Esko Eerikäinen täyttää pyöreitä 20. lokakuuta, kun 50 vuotta tulee täyteen. Henkisesti hän kokee kuitenkin olevansa roimasti nuorempi. 

– Henkinen ikäni on 25–30 vuotta. Tosin kroppa alkaa tuntua, että se on 55 ikävuoden kohdilla. Tässä tasapainoillaan koko ajan. Nyt on ollut ikäkriisi, se on tullut tässä vuoden aikana. 50: se on iso luku, pelottava luku. Muistan, kun isäni täytti 50, ja jotenkin koin, että nyt isä on aika vanha, ja varmaan siirrytään kohta eläkkeelle. Nyt olen itse siinä, Eerikäinen naureskeli Huomenta Suomessa 19. lokakuuta. 

Ikääntymisen hyvinä puolina Eerikäinen pitää itsevarmuutta ja sitä, että ylimääräinen hötkyily jää kokonaan pois. 

– Osaa nauttia asioista oikeasti. Lähipiirissä on ollut ikäviä sairastumisia, joten kun on itse saanut olla terveenä, niin se ei ole mikään itsestäänselvyys. Herään ja menen nukkumaan onnellisena, Eerikäinen kiteytti. 

Eerikäinen ei tekisi elämässään mitään toisin, koska niin hyvät kuin huonotkin asiat ovat johtaneet siihen, missä hän on tänä päivänä. 

Sitä suurta rakkautta hän vielä etsii. 

– Olen sinkku vielä. Ehkä 60-vuotiaana istun tässä puolisoni kanssa. Ihania ihmisiä olen tavannut, mutta ehkä se iso rakkaus odottaa, Eerikäinen jäi pohtimaan.

Katso yllä olevalta videolta, miten 50 vuotta täyttävä Esko Eerikäinen muistelee Scandinavian Hunks -tanssiryhmän viimeistä kiertuetta.

Alta voit katsoa Esko Eerikäisen haastattelun kokonaisuudessaan.

50 vuotta täyttävä Esko Eerikäinen ei tekisi elämässään mitään toisin 8:50
Esko Eerikäinen painiskelee ikäkriisin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat