Pyrintö sai pituutta korinsa alle

Miesten Korisliigan tamperelaisjoukkue Pyrintö on saanut voimaa ja pituutta korinsa alle. Viimeistä palasta palapeliinsä etsinyt Pyrintö on kiinnittänyt ryhmäänsä 205-senttisen ja 110-kiloisen Dennis Mimsin.

Nykyisin 26-vuotias Mims vietti yliopistourastaan kolme vuotta Virginia Techissä NCAA I-divisioonassa ja viimeisen vuotensa pienessä NAIA-sarjassa pelaavassa Indiana University of Pennsylvaniassa.

Ammattilaisurallaan Mims on ehtinyt pelata Euroopan puolella Italiassa, Turkissa, Puolassa, Englannissa ja Portugalissa.

Valmentaja Jarmo Laitinen uskoo Mimsin istuvan hyvin alkaneen kauden Pyrintöön.

- Dennis on enemmän puolustus- ja levypallopelaaja sekä heitontorjuja kuin taitava hyökkääjä, mutta hän kuitenkin nopea ja urheilullinen kaveri. Vaikka kokoa löytyy, hän pystyy silti juoksemaan hyvin mukana nopeissa, kertoi Laitinen joukkueen nettisivuilla.

Viime kaudella KTP Basketin riveissä nähty Joe Nixon on puolestaan saapunut vahvistamaan Porvoon Tarmoa. Nixon ennätti debytoida jo Tarmon voitokkaassa sarja-avauksessa Korihaita vastaan.

193-senttinen Nixon tehtaili KTP-paidassa viime kaudella pelaamassaan 34 ottelussa 18,9 pistettä ja poimi 5,2 levypalloa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat