Nila julkaisi seksikkään kuvaparin ja meni nukkumaan – herätessä odotti jättiyllätys: "Noiden kuvien julkaisusta tuli paljon enemmän kuin vain söpön asuni esittelyä"

5:55
Jalkansa onnettomuudessa jouluna 2015 menettänyt Veera Priha kertoi Huomenta Suomessa toukokuussa 2018, miten hän onnistui nousemaan pyörätuolista puolimaratonille.

21-vuotias, pyörätuolissa istuva Nila jännitti kuvansa julkaisua, mutta sai yllättyä todella positiivisesti.

21-vuotiaalla Nila Mortonilla on harvinainen fyysinen tila, jonka vuoksi hän on arkaillut kuvien julkaisemista itsestään. Nyt Nila kuitenkin rohkaistui – ja hän on saanut seksikkäästä kuvaparistaan runsaasti positiivista palautetta, kertoo Buzzfeed.

– En yleensä julkaise kuvia itsestäni, kun minulla on kiva mekko, tai kun menen ulos, koska kommentit hermostuttavat minua. En ole yhteiskunnan näkemys vammaisuudesta, Nila kuvaili haastattelussa.

Ei yleensä uskalla julkaista kuvia

Amerikkalaisella Nilalla on harvinainen lihasrappeumasairaus, jonka vuoksi hän on pyörätuolissa. Alkuvuonna 2020 yleensä arkaileva Nila päätti julkaista Twitterissä kuvan itsestään mustassa minimekossa.

– Päätin, että minun pitäisi vain julkaista ne, koska oloni oli kaunis ja seksikäs, Nila kuvaa.

"Olen todella mukavuusalueeni ulkopuolella"

Nila julkaisi kuvat ja kertoi seuraajilleen, että hermostuneesta olostaan huolimatta päätti jakaa ne, koska oli tuntenut olonsa kauniiksi.

Nila teki julkaisun varhain sunnuntaiaamuna ja päätti mennä sitten nukkumaan siltä varalta, että julkaisu saisikin pian paljon kommentteja – hän ei jaksanut käsitellä niitä.

"Olen todella mukavuusalueeni ulkopuolella", Nila tunnusti seuraajilleen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuviin satoi kehuja

Nilan herätessä kommentteja oli todella tullut: otosta oli tykätty ja jaettu yli puoli miljoonaa kertaa. Pian kehuja alkoi sadella.

– Olet niin nätti, nimimerkki gau kehui.

– Kuvat ovat upeita. Rakastan tuota mekkoa ylläsi, nimimerkki She Art Loosed kehui.

– Sen, ettet ole mukavuusalueellasi, pitäisi olla uusi vakialueesi. Koe olevasi kaunis, koska todella olet sitä. Eikä ole mitään syytä sumentaa tuoliasi. Polta vähän kumia ja nauti elämästä, J.Diggiti kehuu.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tiedän, että joillain ihmisillä oli negatiivisia asioita sanottavanaan..."

Herättyään Nila havaitsi olevansa somejulkkis. Hän yllättyi totaalisesti.

Lukemisen aloitettuaan Nila huomasi pian, että lähes kaikki kommentit olivat positiivisia.

– Se, että sain noin paljon positiivista palautetta, sai minut hymyilemään ja samaan aikaan ahdistuneeksi, Nila kuvaa.

– Tiedän, että joillain ihmisillä oli negatiivisia asioita sanottavanaan, mutta se, miten minua tuettiin, sai minut tajuamaan, ettei minun koskaan pitäisi olla hermostunut itseni esittelemisen suhteen.

Monet mediat tarttuivat naisen tarinaan, ja Twitterissä Nila kiittelikin vuolaasti kaikkia saamistaan kannustuksista. Nainen myös kertoi tavanneensa artikkeleiden ansiosta muita samasta lihassairaudesta kärsiviä.

– Pelkkä ainutlaatuisuuden näkeminen, tieto siitä, että emme ole yksin... Se on niin kaunista, hän kehui.

"Se oli tilaisuus näyttää maailmalle"

Ennen kuvien somesuosiota Nilalla oli muutama tuhat Twitter-seuraajaa. Nyt heitä on yli 11 000. Nila on onnellinen siitä, että on voinut auttaa myös muita saman kokeneita.

– Noiden kuvien julkaisusta tuli paljon enemmän kuin vain söpön asuni esittelyä. Siitä tuli tilaisuus näyttää maailmalle, että olen täällä, vammoineni kaikkineni, Nila kuvaa.

– Rakastan elämääni sellaisena kuin se on. Rakastan pyörätuoliani, koska se on valtaistuimeni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja