Mainos

Pyhimys tapasi vaimonsa yllättäen liikennevaloissa – tilanne sai käänteen, jota kumpikaan ei ollut odottanut

1:59
Pyhimys nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Pyhimys kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa siitä, kuinka hän tapasi Liisa-vaimonsa. Varo juonipaljastuksia!

Muusikko Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tavanneensa Liisa-vaimonsa alun perin keikallaan. Seuraava virstanpylväs kaksikon suhteen syvenemiselle saavutettiin yllättäen liikennevaloissa Helsingin Kaisaniemessä.

– Olemme tavanneet mun keikalla, Pyhimys kertoo jaksossa.

Rakkaus ei kuitenkaan syttynyt ensisilmäyksellä, vaan sittemmin kaksikko törmäsi useampaan kertaan keikoilla.

– Sen jälkeen, kun olimme muutamilla rap-keikoilla törmätty, 2006 syksyllä törmäsimme Kaisaniemessä liikennevaloissa ja totesimme, kun aloimme juttelemaan, että meillä on alkamassa juuri yhteiset luennot. En tiennyt, että Mikko opiskelee opettajaksi ja Mikko ei tietenkään tiennyt, että minä opiskelen opettajaksi, Liisa-vaimo kertoo jaksossa.

– Se eskaloitui sitten vasta vähän myöhemmin. Siinä meni joku vajaa puoli vuotta ennen kuin se sitten muodostui tällaiseksi ihmissuhteeksi, Pyhimys toteaa.

Pyhimys keikkailee paljon ja tällä on tietysti vaikutuksensa Liisa-vaimon arkeen. Opettajana työskentelevä kahden lapsen äiti kertoo avoimesti ohjelmassa olevansa puolisonsa puolesta onnellinen siitä, että hänellä riittää töitä. Asialla on kuitenkin myös kääntöpuolensa.

– Joskus, kun Viikin Prismassa kahden lapsen kanssa lauantaina menen, niin olen mä vähän kateellinen välillä niille perheille, hän kertoo rehellisesti.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin klo 21. Yökylässä Maria Veitola - jaksot löytyvät viikkoa annen C Moresta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja