Pyhimys ei ollutkaan Teflon Brothersin tulokuningas – katso, miten kolmikko tienasi

MTV Uutiset listasi Teflon Brothersin jäsenten viime vuoden tulot.

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers -yhtye tunnetaan kovana keikkailijana ja hittinikkarina. Vuosikausia jatkunut menestys näkyy kolmikon tilipussissa, sillä he kaikki ylsivät vuonna 2022 yli 100 000 euron tuloihin.

Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, on lukeutunut useana vuonna Suomen kovatuloisimpiin räppäreihin. Laihaksi ei räppärin tilipussi jäänyt viime vuonnakaan, sillä hän tienasi ansiotuloja mittavat 185 237 euroa ja pääomatuloja 24 501 euroa. Mätkyjä hänelle kertyi maksettavakseen 5 376 euroa.

Viime vuonna Pyhimystä kovemman tilin takoi kuitenkin Heikki Kuula, jonka ansiotulot olivat huikeat 200 784 euroa ja pääomatulot 11 060 euroa. Kuula sai kuitenkin maksettavakseen myös mojovat mätkyt, 26 559 euroa.

Voli tienasi hänkin hyvin. Hänen vuoden 2022 ansiotulonsa olivat 100 710 euroa ja pääomatulot 3 702 euroa. Mätkyjä Volille tuli maksettavakseen 4 617 euroa. 

Teflon Brothers saapui viime viikolla MTV Uutisten haastatteluun kertomaan urastaan ja uudesta Oispa Gasellit -kappaleestaan. He kertoivat Teflon Brothers -yhtyeen uran käännekohdan tapahtuneen vuosia sitten, kun bändi lomaili Thaimaassa ja päätti, että nyt on aika ottaa askel eteenpäin.

– Päätimme ottaa isoon levy-yhtiöön yhteyttä ja aloimme tehdä kalliimpia videoita. Meillä oli oikeat budjetit, Heikki Kuula kertoi.

Volin mukaan suuri vaikutus oli myös vuonna 2013 julkaistullaSeksikkäin jäbä -kappaleella, jonka jälkeen keikkoja alkoi tulla yhä enemmän ympäri Suomen. 

Asia 60 sekunnissa – Näin tarkastat verotiedot 0:54
Näin selvität verotiedot

Lue myös:

    Uusimmat