Putous-tähti on Kalle Lambergin opiskelukaveri – julkaisi hauskan otoksen vuosien takaa: "Tää kuva viimeistään romuttaa sen myytin, että TeaKiin pääsis vaan kauniit ihmiset"

Näyttelijät Mikko Virtanen ja Kalle Lamberg ovat vanhoja koulukavereita, se selviää Virtasen lisäämästä kuvasta.

Viime vuonna Putous-suosikkisarjassa mukana ollut näyttelijä Mikko Virtanen on katsellut koronakriisin aikana vanhoja kuviaan ja löytänyt arkistojen kätköstä yli kymmenen vuotta vanhan kuvan. Virtasen löytämä otos on sellainen, jonka hän latasi ensimmäisenä Facebookiin vuosia sitten ja nyt hän lisäsi sen Instagram-tililleen.

Kuvassa Virtanen naureskelee maireasti näyttelijä Kalle Lambergin kanssa.

– Tää on mun ensimmäinen Faceen laitettu kuva. Vain luoja tietää, miks jaan tän myös tänne. Ollaan TeaKin ykkösellä, muistaakseni musantunnilla solfaamassa. Tai muut solfaa, mä ja Kalle keskitytään olennaiseen. Vuosi oli 2008 ja sai vielä istua noin lähellä kaveria.

– Tää kuva viimeistään romuttaa sen myytin, että TeaKiin pääsis vaan kauniit ihmiset. Pitäkää huolta ja peskää käsiä, Virtanen kirjoittaa.

Virtasen kuva herätti paljon huvitusta miehen seuraajassa. Lamberg riensi kommentoimaan useamman nauruhymiön ja sydämien kera.

Virtanen on naimisissa näyttelijä Essi Hellénin kanssa, pariskunnan suhde alkoi elokuussa 2009.

– Oon just alkanu seurustelemaan kurssikaverini kanssa. Ja oon ihan head over heels. Me oltiin nuoria ja kuvasta päätellen ainakin toinen oli myös kaunis. Siitä on nyt kymmenen vuotta. Sit 12.06.2011 me mentiin naimisiin, Virtanen muisteli viime kesänä Instagramissaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja