Putous-pesti vei mukanaan – uuden kauden tähti jättää työt opettajana

Tässä he ovat! Uudet Putous-tähdet paljastettiin 12:31

Putousta keväällä 2017 tähdittävä luokanopettajana työskentelevä Ernest Lawson luottaa siihen, että jatkossakin oppilaat ottavat hänet tosissaan riippumatta siitä, miten koomisia hahmoja hän tuo mukanaan suosikkiohjelmaan.

Ernest Lawson on näytellyt yliopistoteattereissa ja ollut neljä vuotta mukana improvisaatioryhmä Kolinassa. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja ja tähän asti mies on työkseen toiminut opettajana alakoululaisille.

Tulevana keväänä Lawson ei kuitenkaan tee töitä opettajana, vaan keskittyy Putoukseen. Suosikkiohjelman näyttelijärivistöön liittyvä mies odottaa innolla vaativaa Putous-haastetta.

– Fiilis on tosi innostunut. Olen katsonut kaikki Putous-kaudet televisiosta. Onhan tämä komediaa tekevälle nuorelle näyttelijälle sellainen asia, jossa on aina halunnut olla mukana, Lawson summaa.

Lawsonin oma suosikki aikaisempien vuosien Putoushahmoista löytyy heti ensimmäiseltä kaudelta. Hahmon sisäinen ristiriita ihastutti suuresti.

 – Olen ollut ihan hahmofani jo pitkään. Oma suosikkini on Kete Rahkonen, ihan ensimmäisellä tuotantokaudella nähty Riku Niemisen näyttelemä hahmo. Siinä oli upea balanssi jäätävän huutajan ja herkän runoihmisen välillä. Se oli mielestäni nerokas hahmo, Lawson muistelee.

Entä miten suositussa sketsiohjelmassa mukana oleminen vaikuttaa miehen uskottavuuteen koululuokassa?

– Tiedän sadan prosentin varmuudella, ettei minulta tule menemään uskottavuus. Oppilaille se (sketsihahmot) ei ole niin kiinnostavaa, koska he tuntevat minut. Heti kun tunti alkaa, olen se sama opettaja, joka antaa läksyjä ja on yhtä tylsä kuin ennen sitä jaksoa, jossa olin televisiossa, Lawson toteaa.

Putous tammikuussa 2017 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat