Putous-hahmo Amaryllis Yamamoton rooliasu vaati paljon työtä – kaupasta ei löydy tarpeeksi isoja kenkiä!

Mikko Penttilän näyttelemän Putous-hahmon, Amaryllis Yamamoton, tyylin eteen on nähty paljon vaivaa.

Näyttelijä Mikko Penttilän Putous-hahmo Amaryllis Yamamoto kääntää katseet runsaalla, tyttömäisellä ja japanilais-henkisellä tyylillään. Vaatteiden löytyminen ei kuitenkaan ole ollut aivan yksinkertainen homma, sillä suomalaisen miehen pukeminen japanilaiseksi tytöksi on vaatinut luovuutta.

– Niitä vaatteita on haalittu vaikka mistä! Se paita ja hame on kaikki tehty tälle hahmolle, niitä ei ole ostettu mistään. Sukkahousut on ihan kaupasta, mutta niitäkin on modattu. Kengät on ostettu netistä – kaupasta ei löydy näin isoja kokoja, Penttilä nauraa.

– Pinnejä on haalittu eri liikkeistä ja ihmisten kotoa lasten vanhoja pinnejä, näyttelijä jatkaa.

Penttilä odottaa innolla tulevia Putous-viikkoja sketsihahmonsa parissa. Näyttelijälle ei ole vielä aivan selvää, että millainen luonne Amarylliksen näyttävän asun syövereistä vielä paljastuu.

– Mielenkiintoista nähdä, että mihin suuntaan hahmo menee, viikko kerrallaan tehdään, Penttilä toteaa.

Näyttelijä on enemmän kuin tyytyväinen siihen, että hän valitsi toteutettavakseen juuri Amaryllis Yamamoton hahmon. Myös arvot, joita Amaryllis edustaa, ovat lähellä Penttilän sydäntä.

– Siinä kulttuurissa on sitä itsensä ilmaisua, että tällainen minä olen ja olen sitä räikeästi. Se on minusta hirmu kiva ja siinä on hirveän hyvä sanoma, Penttilä toteaa.

Katso videolta Mikko Penttilän taidonnäyte sketsihahmona!


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat