Putouksen Yleis-Sirpan näyttelijä kertoo saamastaan palautteesta: "Muutama on sanonut, että tuo on kuin omasta elämästäni"

Helmi-Leena Nummelan sketsihahmo on itseironinen.

Videolla Yleis-Sirpa hämmentää Roope Salmista.

Putous-tähti Helmi-Leena Nummela on saanut paljon positiivista palautetta sketsihahmostaan Yleis-Sirpasta. Hän kertoo, että ihmiset tunnistavat hahmosta itsensä tai ystävänsä.

– Suomen sirpat ja tarjat ovat lähestyneet minua. Muutama sirpa on sanonut, että ”tuo on ihan kuin omasta elämästäni” tai "on kuin peiliin katsoisi". Se on tosi hurmaavaa.

Nummela on saanut hahmosta hyvää palautetta myös läheisiltään. Yleis-Sirpa on Nummelan mukaan myös itseironinen hahmo.

– Olen kasvanut perheessä, jossa puhutaan tosi paljon kaikesta. Siitä on välillä tehty vitsiä, että riittäisikö vähempikin kälätys.

Sketsihahmokilpailun ensimmäinen pudotus nähdään Putouksen kolmannessa lähetyksessä. Nummela kertoo, ettei ohjelmaan lähtiessään ajatellut, että sketsihahmokilpailulla olisi niin suurta merkitystä. Kilpailun edetessä hän on tullut toisiin ajatuksiin.

– Ajattelin, että teen sellaisen hahmon, joka naurattaa itseäni, eikä kilpailulla ole niin väliä. Yllättäen nyt olisikin aika kauheaa, jos putoaisi lauantaina.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat