Putouksen suorat lähetykset alkavat ilman yleisöä – Christoffer Strandberg ja Maaria Nuoranne paljastavat, kuinka asia on ratkaistu

11:01
Kurkkaa uuteen Putous-studioon!

Suomalaisten ikisuosikki Putous starttaa jälleen lauantaina 16.1. MTV Uutiset Live pääsi tutustumaan uuteen studioon juontaja Christoffer Strandbergin sekä näyttelijä Maaria Nuoranteen johdolla. 

Kestosuosikki Putous alkaa lauantaina 16.1. kello 19.30 MTV3-kanavalla. MTV Uutiset pääsi kurkistamaan uudistuneeseen studioon, joka on myös koko Putous-historian suurin studio. 

Putouksen juontajana ensimmäistä kautta toimiva näyttelijä Christoffer Strandberg sekä uusi kasvo Maaria Nuoranne kertoivat, että jännittvät jo kovasti tulevaa lauantaita. Oman lisänsä jännitykseen tuo se, että ensimmäistä kertaa paikan päällä studiolla ei ole yleisöä. 

– Tottakai se on jännää, sillä komedia elää yleisöstä. Me kuitenkin yritetään muistuttaa toisiamme siitä, että meidän yleisö on nyt siellä kotona televisioiden äärellä. Me ollaan hyvin avoimia, siitä että täällä ei ole yleisöä eikä yritetä esittää muuta, Strandberg kertoo. 

Täysin hiljaisuudessa näyttelijöiden ei tarvitse esiintyä, vaan yleisöön on tällä kertaa otettu muutamia työryhmän jäseniä, jotka saavat vapaasti reagoida sketseihin. Sen lisäksi Putouksen Instagram-tilillä voi lähettää näyttelijöille tsemppiviestejä ja tunnelmia omasta kisakatsomosta. Osa tervehdyksistä pääsee suoraan lähetykseen.

– Olemme kiitollisia siitä, että me saadaan ylipäätään tehdä tätä ohjelmaa. Tilanne on kaikilla sama, että yleisöä ei voi olla koronarajoitusten vuoksi. Ehkä katsojat pääsevät nyt näkemään asioita, mitä ei ole ennen nähty, Nuoranne vihjaa. 

Katso videolta, miltä uusi Putous-studio näyttää!

Putous alkaa lauantaina 16.1. klo 19.30 MTV3-kanavalla! Silloin julkistetaan myös uudet sketsihahmot!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja