Putositko jo kärryiltä Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suhdesotkussa? Tässä kaikki käänteet

Sofia Belórfin ja liikemies Niko Ranta-ahon ero on ollut tämän viikon viihdemaailman kuumin puheenaihe.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut viime viikkoina usein otsikoissa, kun hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-kihlattuun Stefan Thermaniin. Aitolehti ilmoitti erostaan pääsiäisenä  sosiaalisessa mediassa ja kertoi Iltalehdelle eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä Belórf viihtyisivät yhdessä. MTV Uutiset tavoitti tuolloin Belórfin kommentoimaan asiaa, joka puolestaan kiisti väitteen.

Belórf puolestaan seurusteli vielä tuolloin liikemies Niko Ranta-ahon kanssa. Belórf ja Ranta-aho olivat seurustelleet vain kymmenen kuukautta, ennen kun heidät molemmat pidätettiin viime heinäkuussa katiska-huumevyyhtiin liittyen. Belórf pääsi vapaaksi reilun viikon jälkeen, mutta Ranta-aho on istunut vangittuna jo noin kymmenen kuukautta. Pariskunta ei ole saanut jutella, saati tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Belórf onkin ollut tuttu näky Helsingin käräjäoikeudessa tämän vuoden aikana, kun hän on ollut tukemassa rakastaan - tai nykyään entistä rakastaan.

Tällä viikolla nimittäin Belórf kertoi MTV Uutisille, että suhde Ranta-ahoon on ohi.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi suhdettaan.

Todellisuudessa Belórf ja Ranta-aho eivät ole käyneet kahdestaan erokeskustelua yhteydenpitorajoituksen vuoksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vangittuna oleva Ranta-aho on lukenut erostaan MTV Uutisista tai kuullut asiasta asianajajaltaan Hannu Kaitaluomalta. Ranta-aho ei saa olla yhteydessä kehenkään muuhun kuin asianajajaansa.

– Yhteydenpitorajoitus estää Nikoa keskustelemasta asiasta Sofian kanssa. Tänään hovioikeus taas päätti, että Nikon yhteydenpitorajoitukset jatkuvat eikä hän saa olla yhteydessä kehenkään. Rajoitusten vuoksi Ranta-aho on epätietoinen kaikesta, Kaitaluoma kertoi tällä viikolla MTV Uutisille.

Putositko jo kärryiltä? Katso video, siitä selviää kaikki Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suhteen käänteet.

Lue myös:

    Uusimmat