Sofia Belórf joutuu muuttamaan pois Niko Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta – muutto on tänään!

Sofia Belórf saapui seuraamaan avopuolisonsa kuulemista –"Ei minua oikeastaan mikään enää yllätä" 7:03
Sofia Belórf on ollut aktiivisesti käräjäoikeudessa paikalla - katso haastattelu!

Sofia Belórf on asunut yksin Niko Ranta-ahon isän omistamassa asunnossa reilun puoli vuotta.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut suhdedraaman keskellä viime viikkoina, sillä hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin. Aitolehti ja Therman erosivat pääsiäisenä. Aitolehti kertoi Iltalehdelle eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä Belórf ovat yhdessä. Belórf kiisti MTV Uutisille suhteen.

Belórf on seurustellut liikemies Niko Ranta-ahon kanssa 1,5 vuoden ajan. Pariskunta ei ole jutellut moneen kuukauteen, sillä Ranta-aho on istunut vangittuna heinäkuusta lähtien suureen katiska-huumevyyhtiin liittyen. Vaikka Ranta-aho istuukin telkien takana, hänen tietoihinsa on kantautunut uutisissa esillä olleet suhdehuhut. Ranta-aho tuntee Thermanin hyvin, sillä he ovat olleet MTV Uutisten tietojen mukaan vuosia hyviä kavereita.

Niko Ranta-ahon asianajajan Hannu Kaitaluoman mukaan Ranta-aho on väitetystä suhdeasiasta (Belórf/Therman) alamaissa. 

– Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, Kaitaluoma sanoo MTV Uutisille.

Belórf on asunut tähän asti Ranta-ahon isän omistamassa asunnossa Helsingin keskustassa, mutta Belórfin asumiskuvioihin on tulossa pian muutos. MTV Uutisen tietojen mukaan Belórf joutuu muuttamaan tänään asunnosta pois. Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma vahvistaa asian MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat