Vankilassa istuva Niko Ranta-aho yllättyi Sofia Belórfin eropuheista – pariskunta ei ole jutellut viime kesän jälkeen: "Niko ei tiennyt etukäteen Sofian lausunnosta"

7:03
Näin lämpimästi Sofia Belórf puhui rakkaastaan Niko Ranta-ahosta vielä maaliskuussa, kun hän tuli oikeuteen seuraamaan istuntoa. Katso Sofian MTV Uutisille antama avoin haastattelu videolta!

Fitnesskaunotar Sofia Belórf  kertoi tänään MTV Uutisille eronneensa törkeistä huumausainerikoksista syytetyn liikemies Niko Ranta-ahon kanssa. Pariskunta ehti seurustella noin puolitoista vuotta.

Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoman mukaan hänen päämiehensä on täysin tietämätön kaikesta, koska hän on vankilassa eikä hän saa olla yhteydessä kehenkään muuhun kuin asianajajaansa.

– Yhteydenpitorajoitus estää Nikoa keskustelemasta asiasta Sofian kanssa. Tänään hovioikeus taas päätti, että Nikon yhteydenpitorajoitukset jatkuvat eikä hän saa olla yhteydessä kehenkään. Rajoitusten vuoksi Ranta-aho on epätietoinen kaikesta, Kaitaluoma kertoo MTV Uutisille.

Sofian lausunnot tulivat yllätyksenä

Ranta-aho ja Belórf eivät ole jutelleet kuukausiin, sillä liikemies on istunut tutkintavankeudessa viime heinäkuusta lähtien.

Pariskunta on nähnyt toisiaan vain oikeussalissa, mutta he eivät ole saaneet puhua toisilleen.

Tänään Belórf kertoi muuttavansa pois Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta Helsingin keskustasta, missä hän on asunut yksin runsaat puoli vuotta.

Sofia paljasti samalla MTV:lle, että he ovat eronneet Nikon kanssa.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi aiemmin tänään suhdettaan.

Tarkoittaa tämä sitä, että olette eronneet Ranta-ahon kanssa?

– Olemme.

Ranta-aholle Belórfin lausunnot erosta tulivat yllätyksenä.

– Tuosta Sofian julkistamasta lausunnosta Niko ei tiennyt etukäteen, Kaitaluoma kertoo.

Asianajajan mukaan Ranta-aho voi kuitenkin kaikesta huolimatta hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja