Punaisten mattojen erikoisin pukeutuja? Katso kuvat Parker Poseyn tyylistä

AVA Elokuvana nähdään romanttinen Broken English.

AVA Elokuvana nähdään tämän lauantaina romanttinen BrokenEnglish. Elokuvan pääosaa esittää nyt 44-vuotias ParkerPosey, joka on esiintynyt useissa independent-elokuvissa.

Poseyn tyyliä voi helposti kuvailla omaleimaiseksi. Useissa elokuva- ja teatterinäytöksissä nähty Posey valikoi punaiselle matolle ylleen mitä erikoisimpia asuja, joiden värimaailmat eivät aina kohtaa. Hän osaa kuitenkin pukeutua myös elegantisti.

Broken English -elokuvassa Posey esittää kolmekymppistä Noraa, joka ikävuosien karttuessa on havahtumassa omaan yksinäisyyteensä, ja työurakin junnaa paikoillaan. Tilannetta ei helpota kärkäs äiti, joka huomauttelee tyttärensä puuttuvasta aviomiehestä ja lapsista. Samalla Noran paras ystävä näyttää olevan onnellisesti naimisissa.

Monien epäonnistuneiden treffien jälkeen Nora pakenee yksinäisyyttään työkaverinsa juhliin. Siellä hän tapaa murtaen englantia puhuvan ranskalaismiehen, ja he päätyvät viettämään aikaa yhdessä. Pian miehen on palattava takaisin kotimaahansa, ja Noran on aika päättää, mitä hän elämältään todella haluaa.

AVA Elokuva: Broken English la 30.3 klo 21.00.

AVA/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja