Prinssiveljekset William ja Harry tapasivat toista kertaa riitautumisensa jälkeen – näin odotettu kohtaaminen eteni

1:27
Näin Diana-patsaan julkistus eteni.

Prinssi William ja prinssi Harry kohtasivat toisensa prinsessa Dianan patsaan juhlallisuustilaisuudessa.

Prinsessa Diana menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta vuonna 1997. Hän olisi täyttänyt 60 vuotta. Dianan patsas paljastettiin eilen Lontoossa Kensingtonin palatsilla. Tilaisuus oli pienimuotoisempi koronatilanteen takia.

Huomio kiinnittyi etukäteen erityisesti Dianan poikien eli prinssien William ja Harry kohtaamiseen, sillä veljesten välien kerrotaan olevan hyvin kireät.

Veljekset tapasivat edellisen kerran isoisänsä prinssi Philipin hautajaisissa huhtikuussa. Tuolloin heidän välilleen kerrotaan syttyneen kameroiden ulkopuolella erittäin raju riita. Riitelyn taustalla on Harryn ja hänen vaimonsa Meghanin antamat kohulausunnot kuninkaallisperheestä.

Prinssi Harry ja prinssi William saapuivat tilaisuuteen etukäteen ja pysyttelivät tovin kameroilta piilossa. Alun perin medioille infottiin tilaisuuden alkavan klo 15, mutta aloitus venyi paljon.

Lopulta tilaisuuden alkaessa veljekset saapuivat kameroiden eteen vieretysten kävellen. Veljekset vaikuttivat rennoilta ja heidän kasvoillaan näkyi leveät hymyt. 

Dianan patsas oli peitetty vihreällä lakanalla, jonka veljekset vetivät yhdessä pois paljastaen odotetun muistomerkin. Kyseinen patsas on ollut Williamin ja Harryn yhteinen tilausprojekti, joka sai alkunsa 2017. Tämän jälkeen veljekset seisoivat vieretysten hetken aikaa ihaillen lopputulosta.

Tilaisuus hoidettiin veljesten puolesta ammatillisesti. He eivät puhuneet pitkiä keskusteluita, mutta vaihtoivat muutaman patsaaseen liittyvän kommentin hymyillen. Odotettavissa oli, että maailma seuraa riitaantuneiden veljien jokaista sanaa ja liikettä.

Näin ollen voidaan todeta, etteivät veljekset anna keskinäisten väliensä vaikuttaa ammatillisten tilaisuuksien hoitoon. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko William ja Harry keskustelleet kameroiden sammuttua välejä hiertäneistä asioista.

DIANA-dokumentti to 1.7. alkaen mtv-palvelu ja C More sekä ti 31.8. klo 22

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja