Prinssi Williamilla oli toive prinssi Georgen asusta jalkapallon EM-finaalipäivänä – herttuatar Catherine torppasi idean

4:36
Tulosruudun kattava raportti dramaattisen EM-finaalin huippuhetkistä, fanimellakoista Lontoossa ja italialaiskannattajien mestaruustunnelmista.

Entinen tennistähti paljastaa, että Cambridgen herttuapari ei ollut yhtä mieltä siitä, miten pukea esikoisensa prinssi George jalkapallon EM-finaaliin.

Moni katsoja kiinnitti huomiota siihen, kuinka heinäkuussa kahdeksan vuotta täyttävä prinssi George   tuuletti villisti Englannin maalia Lontoon Wembleyllä pelatussa jalkapallon EM-finaalissa sunnuntaina.

Geroge seurasi ottelua yhdessä isänsä prinssi Williamin ja äitinsä herttuatar Catherinen kanssa kuninkaallisessa aitiossa. Pienellä prinssillä oli finaalipäivänä yllään hyvin samanlainen asu kuin isällään. Molemmat edustivat puku päällä ja samanlaiset solmiot kaulassaan.

William ja George ihastuttivat samanlaisissa asuissa jo aiemmin Englannin kirvelevään rankkaritappioon päättyneiden EM-kisojen aikana. Perhe seurasi Lontoossa paikan päällä myös puolivälieräottelua, jossa Englanti kaatoi Saksan

"Mini-William" herätti ihastusta jo ennen tuolloin, mutta entinen tennistähti paljasti BBC:n radiotaajuksilla, ettei prinssi William ollut alun perin ajatellut, että kaksikko nähtäisiin myös finaalissa samanlaisissa asuissa.

Mirrorin mukaan entinen tennistähti Marion Bartoli kertoi BBC Radio 5 Livessä käyneensä keskustelun aiheesta herttuatar Catherinen kanssa, joka nähtiin viikonloppuna jalkapallofinaalin lisäksi myös legendaarisen Wimbledonin tennisturnauksen katsomossa.

Tenniksen on kerrottu olevan Catherinen suosikkilaji, ja hän on ollut tuttu näky katsomossa Wimbledon-viikonloppuna jo useita vuosia.

Bartolli kertoi asiasta kommentoidessaan radiossa miesten loppuottelua, joka pelattiin ennen EM-finaalia.

– Join iltapäiväteetä herttuattaren kanssa ja keskustelimme siitä, onko Gerogella lupa pukea pelipaita päälleen Wembleylle vai ei, Bartoli paljasti.

Hänen mukaansa Cambridgen herttuapari oli eri mieltä asiasta.

– Williamin mielestä se oli hyvä ajatus, mutta Kate ei ollut aivan innoissaan. Nähtäväksi jää.

Sittemmin televisiossa nähdyn perusteella vaikuttaisi siltä, että lopullisen päätöksen Georgen asusta teki herttuatar Catherine.

Prinssi William seurasi paikan päällä useampaa peliä ja julkaisi kisojen päätyttyä tunteikkaan kirjoituksen sosiaalisessa mediassa. Hän myös lohdutti pettynyttä Georgea, kun Italia ratkaisi ottelun rangaistuspotkuilla.

– Sydäntäsärkevää. Onneksi olkoon Italialle hienosta voitosta. Englanti, olette kaikki tulleet niin pitkälle, mutta valitettavasti tämä ei ollut päivämme. Voitte kaikki pitää päänne pystyssä ja olla niin ylpeitä itsestänne, tiedän, että paljon on vielä tulossa, William sanaili.

Prinssi otti maanantaina tiukan kannan myös rasistisiin solvauksiin, joita rankkarikisassa epäonnistuneet nuoret pelaajat saivat osakseen Englannin faneilta pelin jälkeen.

– Rasistiset solvaukset, joita kohdistettiin Englannin pelaajiin eilisillan ottelun jälkeen oksettavat minua. On täysin anteeksiantamatonta, että pelaajat joutuvat kestämään näin järkyttävää käytöstä, Cambridgen herttuan viesti kuului.

Lähde: Mirror

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja