Englannin EM-tappio meni tunteisiin myös kuninkaallisilla – maailma huokasi ihastuksesta, kun prinssi William lohdutti pelin jälkeen Georgea hellyttävällä tavalla

1:27
Odotettu Diana-patsas julkistettiin – koskettavassa tilaisuudessa toisensa kohtasivat jälleen riitaantuneet veljekset Harry ja William

Kuninkaallisten tyyneys musertavan tappion jälkeen on saanut runsaasti ylistystä.

Jalkapallon EM-kisat huipentuivat sunnuntaina 11. heinäkuuta Lontoon Wembley Stadiumille, kun vastakkain finaaliin asettuivat Englanti ja Italia. Jännittävän ja äärimmäisen tiukan ottelun päätteeksi Englanti hävisi Italialle rangaistuspotkukilpailussa. 

Jalkapallostadionin katsomo oli täynnä englantilaisia faneja sekä myös kuninkaallisia oli saapunut kannustamaan kotimaataan. Ottelun aikana televisiokamerat kuvasivat useaan otteeseen katsomossa olleita prinssi Williamia, herttuatar Catherinea sekä heidän esikoispoikaansa 7-vuotiasta prinssi Georgea. William ja George olivat sonnustautuneet mätsääviin tummiin bleisereihin sekä puna-sinisiin solmioihin. Äiti Catherine puolestaan seurasi peliä valkoiseen bleiseriin pukeutuneena. 

Prinssi Williamin tiedetään olevan äärimmäisen kova jalkapallofani sekä Englannin jalkapalloliiton puheenjohtaja. Selkeästi lopputulosta pettynyt kuninkaallinen onnitteli Italiaa sosiaalisessa mediassa heti pelin jälkeen. Englanti ei ole toistaiseksi koskaan vielä vienyt jalkapallon EM-kultaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sydäntäsärkevää. Onneksi olkoon Italialle hienosta voitosta. Englanti, olette kaikki tulleet niin pitkälle, mutta valitettavasti tämä ei ollut päivämme. Voitte kaikki pitää päänne pystyssä ja olla niin ylpeitä itsestänne, tiedän, että paljon on vielä tulossa, William sanaili Instagram-päivityksessään. 

Ottelun jälkeen oli myös selvää, että tappio oli raskas pikkuprinssi Georgelle, jonka karvas pettymys paistoi kirkkaana tämän kasvoilta televisiokameroiden käännyttyä kuvaamaan jälleen kuninkaallisia lopputuloksen selviämisen jälkeen. Katsojat tekivät samalla myös varsin hellyttävän havainnon, sillä prinssi William lohdutti surullista lastaan pitämällä käsiään tämän olkapäillä Georgea silittäen. 

Somessa on kiitelty vuolaasti sekä prinssi Williamin vilpitöntä elettä vanhempana lohduttaakseen lastaan, kuin myös 7-vuotiaan prinssi Georgen tyyneyttä tilanteessa. Kaikki Englannin jalkapallofanit eivät nimittäin ottaneet tappiota vastaan aivan yhtä hyvin, vaan ottelun jälkeen Lontoo täyttyi väkivaltaisista levottomuuksista. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuoden 2024 jalkapallon EM-kisat käydään Saksassa. Prinssi William on todennut myös julkisesti, ettei hän panisi pahakseen, jos esimerkiksi hänen lapsistaan George päättäisi ryhtyä ammattijalkapalloilijaksi. Seuraavat EM-kisat ovat iän puolesta hieman liian aikaisin Georgelle, mutta vanhempiensa tavoin tuleva kuningas eittämättä kannustaa jatkossakin ahkerasti Englannin maajoukkuetta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja