Prinssi Harryn monitulkintainen lause Williamista sai spekulaatiot liikkeelle – Netflix teki kaikessa hiljaisuudessa erikoisen muutoksen, joka hämmentää entisestään

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Katso videolta: Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli niiden suurin paljastus

Prinssi Harryn vihjaus isoveljeensä prinssi Williamiin liittyen on synnyttänyt kansainvälisen huhumyllyn.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertovan Harry & Meghan -dokumenttisarjan kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin suoratoistopalvelu Netflixissä torstaina 8. joulukuuta. Toinen puolikas, seuraavat kolme jaksoa julkaistaan 15. joulukuuta, ja alkuviikosta Netflix julkaisi tulevista jaksoista dramaattisen trailerin, jossa kummaltakin osapuolelta kuullaan varsin painavia kommentteja. 

– He valehtelivat mielissään suojellakseen veljeäni, Harry esimerkiksi toteaa trailerissa. 

Kyseinen kommentti on saanut spekulaatiot liikkeelle valtoimenaan, sillä Harry ei lausunnossaan tarkenna, ketä hän tarkoittaa puhuessaan "heistä". Trailerissa ei myöskään tarkenneta sitä, minkä tähden Harryn isoveljeä prinssi Williamia olisi suojeltu.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hello! uutisoi useiden Twitterin käyttäjien pistäneen merkille sen, että Netflix olisi julkaissut trailerista kaksi versiota, joissa Harryn kommentti on tekstityksen mukaan hieman erilainen. 

– Brittimedia valehteli mielissään suojellakseen veljeäni, Harry toteaa toisen tekstitysversion mukaan. 

Netflix on poistanut toisen version trailerista. Sekä monissa sosiaalisen median keskusteluissa että toimittajien keskuudessa ympäri maailman on tehty oletus, että Harryn puhuessa "heistä" hän tarkoittaa kuninkaallisen perheen jäseniä.

Tällä hetkellä esimerkiksi Youtubessa julki olevassa versiossa lausunnon tekstityksessä puhutaan "heistä". Mikäli kohtaa kuuntelee tarkkaan, voi kuulla, ettei Harryn kuulla siinä sanovan "he" tai "brittimedia". Kyseisessä kohdassa hänen lauseestaan ei kuulla alkua. 

Page Sixin mukaan Harry ja Meghan olisivat halunneet muokata Netflix-dokumentin sisältöä Harryn isoäidin kuningatar Elisabetin syyskuisen kuoleman jälkeen. Lähteiden mukaan pariskunta olisi halunnut muokata lausuntojaan koskien Harryn isää kuningas Charlesia, hänen vaimoaan kuningatarpuoliso Camillaa, Harryn isoveljeä prinssi Williamia ja hänen vaimoaan prinsessa Catherinea. Lähteet kertovat, että Harry ja Meghan olisivat halunneet viivästyttää dokumenttisarjan julkaisua ensi vuoteen.

Harryn monitulkintainen lausunto on saanut liikkeelle myös spekulaatiot siitä, minkä takia Williamia on pitänyt suojella. SheKnows-sivuston mukaan joidenkin sosiaalisessa mediassa esiintyvien teorioiden mukaan kyseessä olisi Williamin huhuttu suhde Rose Hanburyyn. Vuonna 2019 huhuttiin, että Williamilla ja Hanburylla olisi ollut suhde siihen aikaan, kun Williamin puoliso Catherine odotti parin kolmatta lasta prinssi Louisia

Kun huhut nostettiin esiin brittilehti InTouchin toimesta, kävi prinssi William välittömästi juridisiin vastatoimiin. Samaan aikaan herttuatar Meghanista julkaistiin paljon negatiivisia artikkeleita brittimediassa, ja joidenkin arvioiden mukaan niiden määrä olisi lisääntynyt tuolloin. Väitetylle suhteelle ei ole koskaan saatu todisteita, mutta ennen läheisiä ystäviä olleet Catherine ja Hanbury eivät lähteiden mukaan ole nykyään enää puheväleissä. 

Harryn kuninkaalliset sukulaiset eivät tiettävästi ole olleet tämän julkisista avautumisista mielissään, ja dokumenttisarjan lisäksi Harry tulee avaamaan tuntojaan alkuvuodesta julkaistavassa Spare-elämäkerrassaan. Nykyään perheensä kanssa Yhdysvalloissa asuvan Harryn välit isäänsä ja isoveljeensä ovat lähteiden mukaan viilentyneet merkittävästi.

Lue myös:

    Uusimmat