Prinssi Harryn kohukirjassa hurja väite – prinssi William hyökkäsi fyysisesti veljensä kimppuun

4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli niiden suurin paljastus

Prinssi Harry ei ole säästellyt sanoissaan tulevassa Spare-kohukirjassaan.

Prinssi Harryn etukäteen kohua aiheuttanut muistelmateos Spare (suom. Varamies) julkaistaan Yhdysvalloissa tiistaina 10. tammikuuta, mutta kirjasta on tihkunut tietoja julkisuuteen jo etukäteen.

Yksi kirjan hätkähdyttävimmistä väitteistä on se, että prinssi William olisi käynyt fyysisesti veljensä kimppuun kiivaan sananvaihdon päätteeksi vuonna 2019. Väitetty hyökkäys tapahtui Harryn mukaan Nottinghamin-huvilalla.

Veljekset olivat keskustelleet Harryn vaimosta herttuatar Meghanista. Kirjassa väitetään, että William oli nimitellyt Meghania töykeäksi ja hankalaksi persoonaksi. Harryn mukaan William toisti lehdistön kehittämää tarinaa Meghanista.

Tilanteen jälkeen William oli kertonut yrittävänsä vain auttaa Harrya, mutta nuorempi prinssi totesi toimien olleen vain haitallisia. Tämän jälkeen William tulistui ja kävi Harryn kimppuun.

– William nimitteli minua ja sitten hyökkäsi. Kaikki tapahtui nopeasti. Hän tarttui kauluksistani, repi kaulakoruni ja tönäisi minut lattialle, Harry kertoo Hello-lehden mukaan kirjassa.

– Kaaduin koiran ruokakipon päälle ja sen reunat satuttivat selkääni. Lojuin lattialla hetken hämmentyneenä. Sitten nousin jaloilleni ja käskin Williamin poistua.

Tilanteen jälkeen Williamin väitetään  pyytäneen, ettei Harry kertoisi asiasta Meghanille. Hetkeä myöhemmin herttuatar kuitenkin näki Harryn selkään jääneet jäljet, jolloin prinssi kertoi tilanteesta puolisolleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja