Prinssi Harryn ja prinssi Williamin ensimmäinen kohtaaminen Megxit-kohun jälkeen oli hyytävä – hädin tuskin tervehtivät toisiaan

13:05
Näin prinssi Harry kommentoi ensimmäistä kertaa lähtöään brittihovista

Sussexin herttuapari edusti maanantaina viimeistä kertaa kuninkaallisissa edustustehtävissä.

Katseet kääntyivät maanantaina prinssi Harryn ja prinssi Williamin suuntaan, kun kuninkaallisen perheen jäsenet saapuivat viimeiseen yhteiseen edustustilaisuuteensa ennen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähtöä brittihovista.

Sussexin herttuapari saapui Westminster Abbeyssa järjestettyihin Kansainyhteisön päivän juhlallisuuksiin jälleen käsi kädessä ja hymyileväisinä. Herttuatar oli valinnut ylleen näyttävän vihreän asun ja tilaisuuden luonteen huomioiden pukenut päähänsä myös hatun.

Britanniassa sen sijaan kiinnitettiin nopeasti huomiota siihen, ettei prinssi Harryn ja prinssi Williamin kohtaaminen sen sijaan sujunut lämminhenkisesti.

Toisin kuin viime vuonna, molemmat herttuaparit ohjattiin nyt suoraan istumaan omille paikoilleen, eivätkä he saapuneet tilaisuuteen yhdessä kuningatar Elisabetin kanssa. Pariskunnat istuivat eri riveillä jumalanpalveluksessa, mutta kuningattaren saapumista odotellessa he eivät juuri keskustelleet.

Daily Mailin mukaan herttuatar Meghanin nähtiin tervehtineen hiljaa Williamia ja Catherinea, jotka vastasivat tervehdykseen. Harryn puolestaan nähtiin hymyilevän vienosti isoveljensä nähtyään, mutta enempää keskusteluja ei käyty.

Lehden mukaan Catherinen sen sijaan nähtiin vaihtavan sanoja Meghanin vieressä istuneiden prinssi Edwardin ja Wessexin kreivittären Sophien kanssa. Myös Meghanin nähtiin vaihtavan sanoja vierustovereidensa kanssa.

Niin ikään Twitterissä veljesten kohtaamisen analysoitiin olleen viileä.

– Ennen läheiset veljekset välttelevät katsekontaktia, eräässä twiitissä analysoitiin.

– Johtuuko se minusta, vai näyttääkö Williamin ja Harryn kohtaaminen hyytävältä? En ole nähnyt, että he olisivat juuri huomioineet toisiaan, toinen twiitti kuului.

– Ei näytä erityisen mukavalta heidän välillään, kolmaskin arvioi.

Herttuaparit kuvattiin edellisen kerran samassa tilaisuudessa marraskuussa.

– Olemme todella erilaisilla poluilla tällä hetkellä, Harry kertoi Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa.

– Tuen häntä aina ja tiedän hänen tukevan minua. Emme näe toisiamme enää niin paljon kuin ennen sillä olemme niin kiireisiä, mutta rakastan häntä erittäin paljon. Veljeksinä meillä on hyviä ja huonoja päiviä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja