Prinssi Harry matkustaa Britanniaan tapaamaan syöpädiagnoosin saanutta kuningas Charlesia

BBC:n mukaan prinssi Harry ja kuningas Charles ovat keskustelleet Charlesin syöpädiagnoosista.

Prinssi Harry on keskustellut isänsä kuningas Charlesin kanssa tämän syöpädiagnoosista ja aikoo matkustaa lähipäivinä Isoon-Britanniaan tapaamaan tätä, kertoo BBC. Kuningas Charlesin syöpädiagnoosista uutisoitiin maanantai-iltana 5. helmikuuta.

Prinssi Harryn välit kuninkaallisiin perheenjäseniinsä ovat tiettävästi hyvin hankalat. Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan lapsineen ovat asuneet Yhdysvaltojen Kaliforniassa usean vuoden ajan. Kaksikko vetäytyi kuninkaallisesta elämästään vuoden 2020 alussa.

Harry vieraili Isossa-Britanniassa useaan otteeseen viime vuoden aikana, muttei ole tiettävästi nähnyt isäänsä sitten kuninkaan toukokuisten kruunajaisten, joihin hän osallistui ilman Meghania. 

Buckinghamin palatsi ei kerro tarkemmin, mikä syöpä kuningas Charlesilla on diagnosoitu.  Myöskään syövän luokasta tai ennusteesta ei kerrota enempää.

BBC:n mukaan kyseessä ei ole eturauhassyöpä, mutta sairaus havaittiin kuninkaan ollessa hiljattain sairaalahoidossa laajentuneen eturauhasen vuoksi.

Palatsin lausunnon mukaan kuningas aloitti säännölliset hoidot maanantaina. 

 

Lue myös:

    Uusimmat