Prinssi Charles ja herttuatar Camilla loivat kihlajaiskuvansa uudestaan – huomasitko suloisen eleen?

Prinssi Charles täyttää 70 vuotta 3:38
Prinssi Charles täytti 70 vuotta vuonna 2018

Prinssi Charles ja herttuatar Camilla ovat olleet naimisissa 15 vuotta. 

Prinssi Charles, 71, ja herttuatar Camilla, 72, viettivät torstaina 9. huhtikuuta 15-vuotishääpäiväänsä. Päivää ennen merkkipäivää, keskiviikkona 8. huhtikuuta kuninkaallinen pariskunta julkaisi hyväntuulisen yhteiskuvan koiriensa kanssa. Kuvassa pariskunta poseeraa skotlantilaisen Birkhallin kotinsa edustalla hymyilevinä. 

Moni ei huomannut, että Charles ja Camilla loivat tosiasiassa hienovaraisesti uudestaan kihlajaiskuvansa, joka on otettu vuonna 2005 samana päivänä, kun heidän kihlauksestaan ilmoitettiin julkisesti. Tuossa kuvassa pariskunta poseeraa myös yhdessä Birkhallissa, täsmälleen samassa kohdassa. Kummassakin kuvassa pariskunnan taustalla on myös lähes samanlaiset kukka-asetelmat. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Charlesin ja Camillan vuoden 2005 kihlajaiskuvan voit katsoa tästä.

Charles ja Camilla ovat viettäneet jo tovin eristyksissä Birkhallin kodissaan Skotlannissa koronavirusepidemian takia. Charles sairasti koronaviruksen hiljattain, mutta sai terveen paperit lääkäriltään maaliskuun lopussa. Camilla testattiin myös koronaviruksen varalta, mutta herttuattaren testitulos oli negatiivinen. 

Pari vietti aikansa kotonaan sen eri puolille eristäytyneinä, jotteivat he mahdollisesti olisi tartuttaneet toisiaan. 

Lue myös:

    Uusimmat